„Trebuie să mergem ca un comando la București și să luăm toate punctele”

16 Mar. 2012, 14:33 Liga 2

Președintele executiv al lui CSMS Iași, Florin Prunea, a afirmat că Iașiul trebuie să ia toate cele trei puncte pe terenul lui Dinamo II.

„Chiar dacă am jucat mulți ani la Dinamo și sunt recunoscut ca fiind un dinamovist, acum sunt la Iași, iar sâmbătă trebuie să mergem ca un comando în Groapă și să luăm cele trei puncte. Indiferent de afinități, trebuie să batem la București. Am transferat 8 jucători în această pauză competițională, ei s-au integrat bine în echipă și sper să aducă plusul de care avem nevoie. Este concurență în echipă, cel mai bun va juca și avem încredere în echipă”, a spus Florin Prunea, care a adăugat că în următoarele zile este posibil să vină în probe doi jucători brazilieni, un mijlocaș și un atacant. „Eu am referințe bune despre ei, pe unul l-am văzut, dar ultimul cuvânt îl va avea domnul profesor Ionuț Popa”, a punctat Prunea.

Orac se judecă cu clubul

Privitor la jucătorii puși pe liber, Prunea a explicat că s-a înțeles cu Cătălin Popa privind rezilierea contractului, urmând să negocieze acelați lucru în aceste zile cu Nalați și Florea. În privința lui Orac, acesta se judecă cu clubul, iar CSMS așteaptă un verdict al comisiilor federale pentru a afla dacă trebuie să plătească suma de bani solicitată de jucător.

În grafic cu licența

Cât privește licența, Prunea a dat asigurări că nu sunt probleme. „Suntem în grafic cu licența. Datorii la stat nu sunt, mai avem de lucrat la capitolul financiar, dar ne vom încadra în termenul limită de predare a dosarului. Vestea bună este că jucătorii sunt la zi cu salariile, am făcut eforturi mari pentru a le plăti salariile pe ultima lună, astfel ca la ora jocului cu Dinamo II să nu se gândească decât la joc”.

Prunea s-a referit și la conflictul pe care capii fotbalului românesc îl au cu suporterii: „Poziția reconciliantă pe care o are domnul Mircea Sandu e cea mai corectă. Dialogul este cel mai bun. Noi trebuie să ne supunem judecății suporterilor, pentru că fără ei fotbalul nu ar avea farmec. În niciun caz nu trebuie jigniți”.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Foto: Bună Ziua Iași

16 Mar. 2012, 14:33 Liga 2
Pe aceeași temă