Transfer interesant la CSM Reșița. Alin Minteuan a primit un atacant leton de 1.91 m, cu trei trofee în palmares. Clubul din Valea Domanului și-a prezentat noile achiziții

Răzvan STÎNGĂ 18 Feb. 2021, 17:52 Liga 2
Transfer interesant la CSM Reșița. Alin Minteuan a primit un atacant leton de 1.91 m, cu trei trofee în palmares. Clubul din Valea Domanului și-a prezentat noile achiziții

CSM Reșița nu a terminat campania de transferuri deocamdată. La echipă a sosit recent un atacant străin, de naționalitate letonă, Eduards Visnakovs, în vârstă de 30 de ani, și care măsoară 1.91 m. Acesta a făcut vizita medicală joi, urmând ca apoi să primească și cartea verde, pentru a fi legitimat, potrivit declarațiilor președintelui Cristian Bobar.

Eduards Visnakovs a câștigat trei trofee 

Eduards Visnakovs a evoluat ultima dată în prima ligă din Belarus, la echipa Soligorsk. În CV-ul său mai figurează și alte cluburi din Belarus, dar și din Belgia, Polonia, Letonia și Kazakhstan. El a cucerit trei trofee în carieră până acum, campionatul în Letonia și Cupa Letoniei, cu FK Ventspils, și Cupa Kazakhstanului, cu Șahtior Karaganda.

Sunt șanse ca înaltul atacant leton să debuteze pentru CSM Reșița în chiar prima etapă din 2021, cu FK Csikszereda.

”Zilele acestea ne-a mai venit un atacant din Letonia, este vorba despre Eduard Visnakovs, un jucător de 30 de ani. Este acel număr 9 pe care îl căutăm. Acum face vizita medicală şi aşteptăm să-i vină cartea verde. Să vedem dacă va putea fi în lotul pentru etapa de sâmbătă”, a spus președintele Cristian Bobar, pentru Radio Reșița.

Reșița și-a prezentat șase dintre achiziile iernii

CSM Reșița a prezentat cele mai noi transferuri făcute în această iarnă, șase la număr, dar și toate despărțirile. De la echipă au plecat în această iarnă nu mai puțin de șase nume. Informațiile au fost oficializate pe contul de Facebook.

”Noile achizitii ale clubului nostru :

CRISTODULO DEMETRIS (2003) – ATACANT – ultimul club ASU Politehnica Timisoara
DULCA ALEXANDRU MIHAI (1997) – MIJLOCAS – ultimul club Rapid Bucuresti
SIMA NICOLAE ALEXANDRU (2002) – FUNDAS STANGA – ultimul club Viitorul Constanta
SALCIANU ALEXANDRU (1993) – FUNDAS CENTRAL – ultimul club Turris Oltul Turnu Magurele
MATIS CLAUDIU DANTES (1998) – ATACANT – ultimul club ACS Poli Timisoara
VISNAKOVS EDUARDS (1990) – ATACANT – ultimul club FC Shakhtyor Soligorsk

LE URAM TUTUROR MULTA BAFTA IN TRICOUL ECHIPEI NOASTRE .

In aceasta vacanta ne-am despartit de :

VASIU BRUNO
MATULEVICIUS DEYVIDAS
RASOVEANU OVIDIU
CIOBANU DANIEL
COSTACHE COSTEL
GAMAN IONUT

Le multumim frumos pentru tot aportul adus echipei noastre si le uram tuturor multa bafta in continuare!”, anunță CSM Reșița.

În dreptul venirilor mai figurează doi jucători, Sergiu Borz, de la Viitorul Cluj, și Miroslav Veca, de la SG Bornheim 1945 Grün-Weiss.

CSM Reșița, în fața primului meci din 2021 

Coducătorul formației din Valea Domanului a vorbit și despre meciul cu echipa din Miercurea Ciuc, punctând faptul că jucătorii se află într-o perioadă bună, după campania de pregătire din această iarnă, dar și în urma meciurilor amicale disputate.

”Este un meci foarte important pentru noi, pentru că trebuie să arătăm tot ce am pregătit în acest cantonament, în această perioadă de iarnă. Am avut o discuţie cu jucătorii şi cu antrenorii, îi văd destul de motivaţi. Ne dorim foarte mult să nu pierdem. Discut zilnic cu Alin Minteuan despre situaţia echipei, jucătorii sunt bine. Trebuie să avem un moral bun, am arătat destul de bine în meciurile de pregătire, dar bineînţeles se poate tot timpul şi mai bine.

După cum v-am spus, vrem să nu pierdem. Jucătorii îşi doresc acest lucru, Alin Minteuan la fel, iar pe mine nu poate decât să mă bucure acest fapt. Situaţia lotului este destul de OK, ne lipsesc totuşi doi jucători importanţi, este vorba despre Danci şi Dat, dar avem înlocuitori, pentru că sunt dubluri pe toate posturile”, a declarat Cristian Bobar, cu privire la confruntarea cu FK Csikszereda.

Meciul dintre FK Csikszereda și CSM Reșița este programat sâmbătă, de la ora 11:00. Prin prisma clasamentului, gazdele par favorite. După 13 meciuri, ele au 21 de puncte, în timp ce CSM Reșița are, tot după 13 partide, 18 puncte.

Foto: CSM Reșița și Radio Reșița 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-frf-a-anulat-rezultatele-echipei-turris-oltul-cum-arata-noul-clasament-al-ligii-2-si-echipele-avantajate-si-dezavantajate-de-abandonul-teleormanenilor-19169800

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-continua-lucrarile-de-infrastructura-au-fost-finalizate-si-cele-ale-salii-de-sport-din-cadrul-stadionului-mircea-chivu-cristian-bobar-in-proportie-de-90-la-su-19169608

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-si-ripensia-au-remizat-in-amicalul-revansa-ultimul-lor-test-inaintea-reluarii-ligii-2-concluziile-trase-de-alin-minteuan-si-cosmin-petruescu-19169540

 

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 18 Feb. 2021, 17:52 Liga 2
Pe aceeași temă