Trăirile tinerilor din Liga 2, după calificarea la EURO U19. Albert Hofman e cu gândul și la ”U” Cluj, în timp ce Andreas Chirițoiu s-a emoționat: ”Mi-au dat lacrimile”

Răzvan STÎNGĂ 27 Mar. 2022, 15:49 Liga 2
Trăirile tinerilor din Liga 2, după calificarea la EURO U19. Albert Hofman e cu gândul și la ”U” Cluj, în timp ce Andreas Chirițoiu s-a emoționat: ”Mi-au dat lacrimile”

România U19 a reușit performanța de a se califica la EURO 2022, iar șapte fotbaliști care compun lotul prezent la Turul de Elită sunt legitimați în Liga 2. Doi dintre aceștia, Albert Hofman (Universitatea Cluj) și Andreas Chirițoiu (Unirea Constanța) au vorbit despre moment.

Albert Hofman se gândește acum la promovarea cu ”U” Cluj

Hofman și Chirițoiu sunt, poate, la cea mai importantă realizare de când s-au apucat de fotbal. Amândoi au planuri importante pentru viitor, gândurile fiind împărtășite în urma succesului cu Croația U19, scor 2-1.

Jucătorul Universității Cluj a declarat că își dorește să și promoveze cu ardelenii în Liga 1 la finalul acestui campionat. Nu a uitat principalul obiectiv al acestui sezon, trasat în vara anului trecut.

Sunt foarte fericit că încep anul cu această mare realizare, e un sentiment extraordinar și le mulțumesc tuturor oamenilor care au fost alături de noi. Mi-am îndeplinit un obiectiv, dar mai rămâne unul, să promovez cu Universitatea Cluj”, a declarat Albert Hofman, conform Universitatea Cluj.

  • Hofman este om de bază la Universitatea Cluj. În acest sezon de Liga 2, în 19 meciuri, a punctat deja de șapte ori.

Andreas Chirițoiu, emoționat după calificarea României U19 la EURO: ”Mi-au dat lacrimile”

De partea cealaltă, Andreas Chirițoiu a vorbit despre importanța calificării la EURO 2022 U19, ce va avea loc în Slovacia. Jucătorul Unirii Constanța își dorește o evoluție bună și la turneul final, atât din punct de vedere individual, cât și din perspectiva realizărilor de echipă.

La Turul de Elită, Chirițoiu a marcat deja de două ori. A înscris în jocul de sâmbătă, cu Croația U19, dar și în partida anterioară, cu Georgia U19, scor 5-1.

Mă bucur că am reușit să marchez în ambele meciuri, că am reușit să ajut echipa să se califice la EURO și sunt sigur că o să mai marchez. Înseamnă foarte mult calificarea la Campionatul European, e un sentiment incredibil. La finalul meciului, când am văzut că am reușit, mi-au dat lacrimile. Sunt foarte fericit că am reușit calificarea.

Suntem un grup foarte unit, suntem ca o familie, avem un staff foarte bun, cu experiență. Suntem un grup cu jucători foarte buni, cu jucători din Liga 2, din Liga 1, și o să reușim și la EURO”, a spus Andreas Chirițoiu.

Șapte fotbaliști din Liga 2 sunt prezenți la Turul de Elită

În lotul României U19 de la Turul de Elită, acolo unde mai e programat un meci, cu Islanda U19, din Liga 2 mai sunt convocați Alexandru Pantea (FC Hermannstadt), Sergiu Pîrvulescu (Petrolul), Botond Gergely (FK Miercurea Ciuc), Andrei Pandele (Metaloglobus) și Doru Andrei (Politehnica Timișoara). Toți au fost pe teren în partida cu Croația U19, fie că au fost titulari, fie că au intrat pe parcursul duelului.

Turneul final al Campionatului European 2022 destinat naționalelor sub 19 ani va avea loc în perioada 18 iunie – 1 iulie, în Slovacia.

Foto: FRF și Universitatea Cluj
Video: FRF

https://liga2.prosport.ro/seria-1/foto-video-poli-timisoara-a-inaugurat-noul-giulesti-sarbatoarea-rapidului-a-fost-traita-alaturi-de-fratii-de-pe-bega-iar-atmosfera-a-fost-una-aparte-rezultatul-amicalului-a-trecut-in-planul-sec-19224850

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nae-constantin-nu-se-entuziasmeaza-dupa-remiza-inregistrata-de-petrolul-cu-fc-voluntari-ce-a-constatat-antrenorul-ploiestenilor-19224805

https://liga2.prosport.ro/seria-1/romania-u19-s-a-calificat-la-euro-toti-cei-sapte-jucatori-din-liga-2-au-fost-pe-teren-in-victoria-cu-croatia-u19-19224784

 

 

Răzvan STÎNGĂ 27 Mar. 2022, 15:49 Liga 2
Pe aceeași temă