Tocmai punctul slab al Brașovului îl sperie pe Cristian Pustai: ”Poate chiar de asta ne e cel mai frică”. Presiunea play-off-ului se simte la FC Buzău, dar e una asumată

Andrei PASCU 24 Nov. 2021, 20:50 Liga 2
Tocmai punctul slab al Brașovului îl sperie pe Cristian Pustai: ”Poate chiar de asta ne e cel mai frică”. Presiunea play-off-ului se simte la FC Buzău, dar e una asumată

Cristian Pustai se teme înaintea partidei cu FC Brașov, din deschiderea etapei a 15-a a Ligii a 2-a, chiar de forma slabă pe care o traversează aceasta. Antrenorul Buzăului e convins că o echipă rănită, așa cum e FC Brașov, poate risca totul de acum înainte, din dorința de a se salva de la retrogradare.

Cristian Pustai, despre FC Brașov: ”E cu cuțitul la os”

Partida dintre FC Buzău și FC Brașov are loc joi de la ora 17:00, iar ”Profesorul” e convins că lucrurile s-au complicat puțin și pentru formația sa, ținând cont de eșecul din runda trecută, cu CS Comunal Șelimbăr, care a pus capăt unei perioade de 11 meciuri cu rezultate pozitive.

Presiunea despre care Cristian Pustai a avut curajul să vorbească înaintea confruntării cu FC Brașov este una asumată, pentru că lupta pentru play-off, după care pentru promovarea în Liga 1, este una acerbă. În plus, buzoienii au nevoie de un parcurs foarte bun pe final de an, mai ales că mai păstrează doar trei puncte față de locurile 7 și 8, înaintea startului etapei.

Important e să ne vedem de jocul nostru. Toate meciurile sunt grele, nu există echipe mici. E adevărat că FC Brașov vine după un parcurs mai slab, după șapte meciuri mai slabe, dar poate chiar asta ne sperie cel mai tare, pentru că e cu cuțitul la os.

Presiunea e una pe care noi ne-am asumat-o, pentru că ne-am propus play-off-ul, ne-am propus lucruri pe care le putem realiza și orice meci e cu presiune, cu încărcătura celor trei puncte puse în joc”, a spus Cristian Pustai pentru Campus TV.

FC Buzău mai păstrează trei puncte pe locurile de play-off

Înaintea partidei de joi, FC Buzău e pe locul 5, cu 25 de puncte, iar FC Brașov e pe 16, cu 9 puncte. Dacă pentru formația lui Pustai tocmai s-a terminat o perioadă de 11 meciuri fără înfrângere în campionat, brașovenii au șapte eșecuri la rând.

Înainte de această perioadă slabă, FC Brașov a învins Dunărea Călărași, pe teren propriu, în etapa a 7-a (18 septembrie), cu scorul de 3-1.

Foto: Valentin Macrea/ Sport Pictures și George Filip/ Mediafax Foto 

 

Andrei PASCU 24 Nov. 2021, 20:50 Liga 2
Pe aceeași temă