Tensiuni la Rapid cu o săptămână înainte de startul sezonului. Drăghia: „Contractele jucătorilor nu au fost înregistrate și vor să le schimbe”

Marius ANGHEL 24 Aug. 2015, 11:10 Liga 2
Tensiuni la Rapid cu o săptămână înainte de startul sezonului.** Drăghia:

Portarul formației Rapid, Virgil Drăghia, a declarat, sâmbătă, că la gruparea giuleșteană sunt probleme importante deoarece contractele jucătorilor semnate în această vară nu au fost înregistrate la FRF, iar conducerea dorește să le schimbe prin micșorarea bonusurilor și a primelor de promovare.

„Sunt problemele cu contractele jucătorilor, nu au fost înregistrate și cei din conducere vor să fie schimbate acum, lucru care nu este normal. S-au semnat niște contracte… și acum sunt probleme la bonusuri, la primele de promovare… Și apoi, nu e normal să semnezi un contract acum două-trei săptămâni și să nu fie înregistrat nici până în ziua de azi. Sperăm să se rezolve problemele, avem niște promisiuni”, a spus Drăghia.

Fotbalistul a menționat că antrenorii și președintele Ovidiu Burcă sunt alături de jucători în soluționarea acestor probleme. „Domnul Moraru (n.r. – acționarul majoritar Valerii Moraru) am înțeles că e în vacanță. Nea Florin (n.r. – antrenorul Florin Marin), stafful și Ovidiu Burcă sunt alături de noi, jucătorii, ne susțin și mergem împreună pe același drum”, a adăugat jucătorul.

Întrebat dacă jucătorii vor intra în grevă, așa cum au intenționat să facă și înaintea amicalului de sâmbătă cu Al Ittihad Kalba, Drăghia a răspuns: „Răbdarea s-a cam dus, dar avem nevoie de liniște. Trebuie să promovăm neapărat din primul an, iar fără liniște nu se poate”.

Virgil Drăghia a explicat că nu a semnat până în prezent contractul cu FC Rapid, deși mai este doar o săptămână până la începerea Ligii a II-a. „Situația mea nu s-a schimbat, negociez în continuare cu conducerea, sperăm să ne înțelegem. E aceeași problemă cu contractul”, a precizat Drăghia.

Formația Rapid a încheiat la egalitate, scor 1-1, sâmbătă, pe Stadionul Giulești-Valentin Stănescu, partida amicală cu echipa din Emiratele Arabe Unite, Al Ittihad Kalba, ultima înaintea începerii ediției 2015-2016 a Ligii a II-a.

Articol scris de Marius ȚONE (Mediafax)
Foto: FC Rapid

Marius ANGHEL 24 Aug. 2015, 11:10 Liga 2
Pe aceeași temă