Țălnar: „Voican va fi noul Dănciulescu”

16 Dec. 2008, 10:45 Liga 2
Țălnar:

Două soluții viabile pentru a acoperi posturile vacante lăsate de Ropotan și Torje în cazul în care aceștia vor părăsi Ștefan Cel Mare în această iarnă sunt Bucșă și Marcu. La insistențele “țânțarului” cei doi câini mici, jucători de pespectivă au fost propuși lui Mircea Rednic la prima echipă ca înlocuitori pentru posturile de mijlocaș defensiv și dreapta.

„La Dinamo II sunt câțiva jucători care poate face pasul către prima oricând. Acum a venit răndul lui Marcu și Bucșă. Primul este un jucător de mare inteligență și creativitate, care poate desface orice apărare cu pase decisive către atacanți. Al doilea este înlocuitorul perfect pentru Ropotan. E un jucător de mare travaliu și foarte disciplinat tactic”, a declarat  tehnicianul Cornel Țălnar.

Un alt jucător de mare talent care vine tare din urmă este atacantul Andrei Voican de la echipa a doua. După spusele > “acesta va fi noul Danciulescu”.
„Voican este cel mai mare talent și de perspectivă jucător din curtea lui Dinamo. Sunt sigur că într-un an va face parte din prima echipă. Este un vârf retras, foarte tehnic, greu de deposedat când are mingea la picior și are execuții care pot face diferența pe teren.”, a mai adăugat antrenorul câinilor mici.

 

 

Articol scris de Cosmin Scarlat
 

16 Dec. 2008, 10:45 Liga 2
Pe aceeași temă