Tabelă nouă de marcaj pe stadionul ”Emil Alexandrescu” din Copou: ”Sperăm ca în play-off să o avem.” Au loc și alte lucrări de modernizare pentru a se crea ”condiții bune pentru spectatori”

Narcis POHOAȚĂ 08 Feb. 2023, 09:20 Liga 2
Tabelă nouă de marcaj pe stadionul ”Emil Alexandrescu” din Copou: ”Sperăm ca în play-off să o avem.” Au loc și alte lucrări de modernizare pentru a se crea ”condiții bune pentru spectatori”

Bătrâna arenă ”Emil Alexandrescu” din Iași va avea o tabelă nouă de marcaj. Managerul executiv al clubului Politehnica Iași, Florin Briaur, a declarat că municipalitatea a alocat o sumă de bani pentru achiziția unei tabele noi, care ar putea fi montată până la sfârșitul sezonului.

Tabela actuală a stadionului ”Emil Alexandrescu” s-a defectat în vară

Actuala tabelă de marcaj, veche de mai bine de 15 ani, s-a defectat încă din vara anului trecut. La primul meci oficial din acest sezon, cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, spectatorii prezenți pe stadionul din Copou au constatat cu surprindere că scorul era afișat pe o tabelă minusculă, amplasată sub cea mare, a arenei.

De altfel, la fiecare meci de pe teren propriu din acest sezon, ieșenii au închiriat o mică tabelă de scor, costul ajungând la aproximativ 1.500 de euro.

Florin Briaur: ”În play-off am putea avea o tabelă nouă la stadion”

Managerul executiv al clubului Politehnica Iași, Florin Briaur, a declarat că municipalitatea a aprobat deja o sumă de peste 100.000 de euro pentru achiziționarea unei tabele noi. Dacă procedurile nu vor întârzia și va fi cumpărată în timp util, noua tabelă ar putea fi montată chiar la meciurile din play-off.

”Există o prevedere bugetară aprobată în bugetul Direcției Exploatare Patrimoniu. Sperăm ca în luna martie să casăm vechea tabelă și în cel mai scurt timp să avem o tabelă nouă la stadionul din Copou. Vom demara procedurile pentru achiziția unei tabele noi, prin Direcția de Exploatare Patrimoniu, suma este prinsă în buget, peste 100.000 de euro. Până la finalul sezonului eu sper să avem montată noua tabelă de marcaj”, a declarat Florin Briaur.

Stadion vechi în haine noi la Iași

Oficialul clubului din Copou a explicat că în ultimele luni s-a lucrat intens la stadionul ”Emil Alexandrescu”, astfel încât spectatorii să aibă condiții decente.

”Pe lângă cumpărarea unei tabele noi, vom repara și pista de atletism de tartan. Chiar dacă nu avem un stadion nou, încercăm să creăm condiții bune pentru spectatori. Nu avem tribune acoperite, dar măcar încercăm să avem o arenă curată, cu condiții decente. Am amenajat și un magazin pentru suporteri, mai trebuie să obținem niște autorizații. Vom schimba și gardul vechi din jurul arenei. Chiar dacă pare derizoriu să vorbim despre acest aspect în anul 2023, am schimbat tot ce înseamnă toalete pentru public la stadion. Acum sunt condiții decente, comparativ cu ce mizerie era înainte. În plus, tinerii jucători veniți la Academie stau într-un cantonament elegant, la stadion, unde au condiții foarte bune. Copiii stau câte doi în cameră, au televizor, frigider, aer condiționat, femeie de serviciu care face zilnic curat, juniorii au două mese pe zi”, a mai spus Florin Briaur.

Poli Iași se află în această perioadă în cantonament în Turcia, în Antalya, de ieri, unde a ajuns cu o zi întârziere, după ce a rămas blocată în Istanbul.

Foto: Dragoș Pășcăneanu / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-iasi-blocata-in-istanbul-in-drumul-spre-cantonamentul-din-antalya-echipa-a-perfectat-si-un-amical-cu-dinamo-kiev-19259742

https://liga2.prosport.ro/liga-3/viorel-ferfelea-antrenor-in-liga-3-la-agricola-borcea-19259698

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-iasi-a-plecat-cu-29-de-jucatori-in-antalya-programul-amicalelor-a-fost-modificat-complet-19259676

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mogos-si-istratie-au-fost-prezentati-oficial-de-poli-iasi-un-alt-tanar-jucator-l-a-convins-pe-grozavu-si-va-semna-in-cantonamentul-din-turcia-19259629

Narcis POHOAȚĂ 08 Feb. 2023, 09:20 Liga 2
Pe aceeași temă