SPECIAL | Povestea lui Nicholas, puștiul de 9 ani care a plâns în tribune, la Miercurea Ciuc, după înfrângerea Ceahlăului. Gestul superb făcut de căpitanul Azdren Lllullaku pentru micuțul suporter

Narcis POHOAȚĂ 14 Mar. 2024, 10:04 Liga 2

La vârsta de 9 ani, Nicholas Davidescu este unul dintre cei mai împătimiți fani ai Ceahlăului. Elev în clasa a III-a, puștiul nu a ratat niciun meci al nemțenilor de pe teren propriu în acest sezon, iar duminica trecută a fost pe stadionul din Miercurea Ciuc, alături de tatăl său, pentru a sărbători calificarea în play-off-ul Ligii 2. Meciul s-a încheiat însă trist pentru micuțul fan al formației moldovene.

Ceahlăul a cedat cu 0-2, iar Nicholas a plâns după meci, afectat de faptul că echipa favorită a ratat șansa de a se bate la promovare în prima ligă în acest sezon.

Văzându-l cu lacrimi în ochi în peluză, alături de ceilalți suporteri din ”Gate 7”, căpitanul Azdren Llullaku i-a promis un tricou, în semn de recunoștință. Și s-a ținut de cuvânt.

Căpitanul Azdren Llullaku i-a oferit lui Nicholas Davidescu un tricou cu semnăturile jucătorilor Ceahlăului

Extrem de afectat de eșecul suferit de Ceahlăul la Miercurea Ciuc, 0-2 cu FK, rezultat ce a diminuat mult șansele moldovenilor de a mai ajunge în play-off, Nicholas Davidescu a plâns la final.

Lacrimile puștiului în vârstă de 9 ani și jumătate l-au sensibilizat pe căpitanul Azdren Llullaku, iar atacantul Ceahlăului l-a liniștit promițându-i un tricou. La câteva zile după meci, jucătorul nemțenilor s-a întâlnit cu Nicholas și i-a oferit darul promis.

”Abia a așteptat întâlnirea cu Llullaku”

Tatăl micuțului Nicholas, Relu Davidescu, spune că fiul său a fost extrem de emoționat în momentul întâlnirii cu căpitanul Azdren Llullaku. Și că, după meciul de la Miercurea Ciuc, în fiecare zi a vorbit despre momentul ce avea să urmeze.

”Nicholas chiar a plâns din minutul 3 la meciul de la Miercurea Ciuc, de când gazdele au marcat din penalty, nu știam ce s-a întâmplat cu el. Iar la final a plâns și mai tare, era foarte afectat că s-au terminat șansele de a juca în play-off și de a promova în prima ligă. Căpitanul Azdren Llullaku l-a văzut cu lacrimi în ochi și i-a promis un tricou. A fost un gest foarte frumos din partea căpitanului și vreau să-i mulțumesc. Nicholas a fost foarte încântat să se întâlnească cu el, să vorbească cu căpitanul echipei. Abia a așteptat acest moment, în fiecare zi a vorbit despre asta”, a declarat, pentru Liga2.ro, tatăl lui Nicholas.

Nicholas: ”Am avut cele mai mari emoții când m-am întâlnit cu Llullaku. Încă mai cred în promovare”

Optimist, Nicholas încă mai crede într-o minune în ultima etapă și speră ca Buzăul să piardă acasă, pentru ca Ceahlăul să ajungă în play-off. Cât despre întâlnirea cu Llullaku, puștiul de doar 9 ani spune că a fost extrem de emoționantă.

”Am fost foarte fericit că m-am întâlnit cu el și mi-a dat tricoul. Mai am unul de la Vișinar, le voi înrăma pe amândouă. Am avut cele mai mari emoții din viața mea. Azdren Llullaku mi-a spus să fiu tare, să nu mai plâng, să nu mai am emoții, pentru că o să vină bucuria la următorul meci. Am plâns la meci pentru că mi-am dorit foarte mult să văd Ceahlăul în play-off, să promoveze. Dar eu mai sper, nu e totul pierdut. Dacă nu va promova anul acesta, la anul sigur o va face”, a spus Nicholas.

Azdren Llullaku: ”Îmi pare foarte rău că un copil a plâns din cauza noastră”

Căpitanul Azdren Llullaku se bucură că a putut face acest gest pentru Nicholas, după o zi neagră pentru Ceahlăul, precum cea de la Miercurea Ciuc.

”După meci am fost să salutăm galeria noastră, așa cum facem de fiecare dată, și la bine, și la rău. Și când am ajuns acolo am văzut copilul că plângea. I-am promis că ne vom întâlni la Piatra Neamț și îi voi da un tricou și mă bucur că am reușit să-l facem cât de cât fericit după o zi neagră cum a fost la Miercurea Ciuc. Mi-a părut tare rău când am văzut că un copil plânge din cauza noastră”, a declarat Llullaku pentru Liga2.ro.

Vede meciurile din peluză

Nicholas și tatăl său nu ratează niciun meci al Ceahlăului de pe teren propriu, cei doi încurajându-și echipa favorită din peluză, alături de ceilalți membri ai galeriei ”Gate 7”.

”Noi am mers cu galeria Gate 7 la Miercurea Ciuc. Acasă mergem la toate meciurile împreună și stăm în galerie. Nicholas face parte deja din grupul lor și chiar vreau să le mulțumesc celor din galerie pentru faptul că l-au primit alături de ei, l-au adoptat și chiar îl iubesc enorm. Sunt niște băieți minunați”, a completat Relu Davidescu.

Nicholas are un mic muzeu acasă

Îndrăgostit de fotbal de mic copil, Nicholas a făcut o pasiune pentru Ceahlăul, iar camera lui arată ca un mic muzeu.

”Are fulare în culorile Ceahlăului, fanioane, steag, mai are un tricou primit de la căpitanul Stejărel Vișinar, în prima parte a campionatului, tot cu semnăturile jucătorilor. Este un suporter înrăit al Ceahlăului și nu ratează niciun meci de pe teren propriu. Camera lui este în culorile galben-negru”, adaugă tatăl lui Nicholas.

Micuțul suporter al Ceahlăului este elev în clasa a III-a la Școala Gimnazială ”Nicu Albu” din Piatra Neamț și joacă fotbal la grupa Under 11 a clubului Ceahlăul, unde este antrenat de Dan Grădinaru.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/presedintele-ceahlaului-analiza-dupa-esecul-de-la-miercurea-ciuc-19302671

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-chindia-sau-ceahlaul-doar-una-merge-in-play-off-ul-ligii-2-19302647

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciurile-din-etapa-19-a-ligii-2-sezon-2023-24-se-joaca-sambata-19302643

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cristian-pustai-reactie-dupa-fk-miercurea-ciuc-ceahlaul-2-0-19302441

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-a-castigat-finala-pentru-play-off-cu-ceahlaul-19302349

https://liga2.prosport.ro/seria-1/progresul-spartac-unirea-slobozia-si-fk-miercurea-ciuc-ceahlaul-meciurile-zilei-in-liga-2-19302218

Narcis POHOAȚĂ 14 Mar. 2024, 10:04 Liga 2
Pe aceeași temă