Suporterii Rapidului, primire spectaculoasă a jucătorilor la stadionul Regie, înaintea meciului decisiv cu Turris Oltul, pentru promovarea în Liga 1 | VIDEO și FOTO

Marius ANGHEL 02 Aug. 2020, 18:09 Liga 2

Rapid a avut parte de o primite spectaculoasă la sosirea la stadionul Regie, înaintea meciului cu Turris Oltul, din etapa a 5-a a play-off-ului Ligii 2, ultima a turneului în care se decid promovatele în Liga 1. Zeci de suporteri au venit la arena bucureșteană pentru a-și încuraja favoriții. Antrenorul Dan Alexa, căpitanul Ionuț Voicu și compania au cântat alături de fani, iar în meci nu le rămâne decât să câștige și să spere la accederea în Liga 1.

Rapid joacă astăzi, în Regie, de la ora 18:30, meci decisiv cu Turris Oltul Turnu Măgurele pentru promovarea în Liga 1, însă nu stă doar la mâna ei, ci are nevoie de rezultate favorabile și în celelalte două partide care încep la aceeași oră: Campionii FC Argeș – UTA și CS Mioveni – Petrolul.

Rapid, aflată momentan pe locul 5 în play-off, are doar varianta victoriei în fața teleormănenilor conduși de Erik Lincar. În precedentele două întâlniri directe dintre cele două echipe, în sezonul regulat, Rapid a pierdut la Turnu Măgurele cu 3-1, iar la Voluntari, acolo unde a organizat jocul din retur, a obținut o remiză, scor 0-0.

Imaginile surprinse de fotoreporterul ProSport cu suporterii și jucătorii Rapidului vorbesc de la sine și pot fi văzute în GALERIA FOTO.

Cum promovează direct sau ajunge la baraj Rapid

În fine, ultima șansă la accederea în Liga 1 o are în acest moment Rapid.

În cazul giuleștenilor, singurul rezultat care le dă șanse este să bată Turris Oltul, ceea ce nu au reușit în precedentele trei întâlniri oficiale. Pe lângă asta, au nevoie de rezultate indirecte favorabile. Egalul nu ajută deloc.

Rapid poate prinde chiar locul 2 direct promovabil, dar are nevoie ca CS Mioveni să piardă cu Petrolul, iar UTA să câștige la Pitești. E singura variantă.

Pentru ocuparea locului 3, de baraj, Rapid are două variante, bineînțeles, numai dacă își câștigă meciul cu Turris Oltul. CS Mioveni să piardă, iar Argeșul să obțină egal sau victorie. Ori, Mioveniul să câștige sau să facă egal, iar Argeșul să piardă.

Meciurile din ultima etapă a play-off-ului Ligii 2 le poți urmări AICI.

https://www.youtube.com/watch?v=Jlv8b9klFGw

https://liga2.prosport.ro/seria-1/calcule-toate-variantele-de-rezultate-care-decid-echipele-promovare-in-liga-1-sau-prezenta-la-baraj-uta-cs-mioveni-campionii-fc-arges-turris-oltul-turnu-magurele-si-rapid-sunt-in-lupta-directa-s-19141428

https://liga2.prosport.ro/seria-1/azi-se-decid-promovatele-in-liga-1-si-cine-merge-la-baraj-arges-uta-mioveni-petrolul-si-rapid-turris-oltul-incep-de-la-ora-1830-19141900

Marius ANGHEL 02 Aug. 2020, 18:09 Liga 2
Pe aceeași temă