Suporterii îl vor pe Onofraș înapoi la echipă. „Le mulțumesc. Asta înseamnă că am fost apreciat și că făcut ceva pentru acest club”

Marius ANGHEL, Narcis POHOAȚĂ 22 Jun. 2014, 13:09 Liga 2
Suporterii îl vor pe Onofraș înapoi la echipă.**

Decizia conducerii clubului CSMS Iași de a renunța la serviciile căpitanului Marius Onofraș a stârnit reacții vehemente în rândul suporterilor ieșeni. Aceștia sunt nemulțumiți de faptul că oficialii renunță prea ușor la jucătorii locali și au mers la sediul clubului pentru a avea o discuție cu președintele Florin Prunea. Pe lângă Marius Onofraș, în această vară au mai plecat din Copou alți trei ieșeni, Andrei Bălan (pus pe liber), Andrei Herghelegiu și Adrian Avrămia (ambii plecați la CSU Craiova). În plus, Narcis Bădic, un alt ieșean, a fost și el foarte aproape să se despartă de CSMS, conducerea luând decizia de a-l păstra în lot în ultimul moment.

Deși afectat de despărțirea de echipa lui de suflet, fostul căpitan al ieșenilor spune că acceptă situația și le transmite foștilor colegi mult succes în viitorul sezon. „Mă bucur că suporterii mă vor înapoi la echipă, asta înseamnă că am fost apreciat și că am făcut ceva pentru clubul acesta. Dar fotbalul nu a început și nici nu se va sfârși cu Marius Onofraș la Iași. Asta este situația. E un moment dificil pentru mine, nu este ușor să te desparți de echipa ta de suflet după trei ani frumoși. În viața unui sportiv se întâmplă și momente din acestea, mai puțin plăcute, dar trebuie să treci peste ele. Suporterii trebuie să rămână alături de echipă și să o susțină în continuare, indiferent de jucătorii care vin sau pleacă. Le doresc băieților mult succes și să rămână în Liga I”, a declarat Marius Onofraș, care vrea să continue activitatea fotbalistică: „Nu mă interesează acum o carieră de conducere, eu vreau să joc fotbal. Le mulțumesc că mi-au oferit un post la club, dar vreau să continui să joc. Vreau să mă liniștesc câteva zile, după care sper să-mi găsesc o echipă. Dacă nu va fi din prima ligă, voi continua în liga a doua”.

Prunea: „Îl văd pe Marius în fruntea clubului”

Președintele executiv al clubului ieșean, Florin Prunea, a explicat cum a decurs întâlnirea cu suporteii ieșeni. „Au venit mai mulți suporteri la club și am stat de vorbă într-un mod civilizat. Ei sunt nemulțumiți de faptul că Onofraș nu va mai continua la Iași și pe bună dreptate. Marius este un simbol, un jucător emblematic pentru fotbalul ieșean. Le-am explicat că nu l-a dat nimeni afară. Marius era la final de contract și s-a decis în cadrul clubului să nu i se prelungească angajamentul. Aceasta a fost politica clubului”, a spus Prunea.

Oficialul ieșean a adăugat că îl vede pe Onofraș un potențial viitor șef al grupării din Copou. „Noi i-am propus lui Marius să continue în cadrul clubului, într-o funcție de conducere. Mi se pare normal să-i oferim un post la club, pentru că este un ieșean care a evoluat mulți ani în Copou. Eu l-aș vedea în fruntea clubului în viitor. Dânsul a refuzat, vrea să mai joace și chiar m-am oferit să-l ajut să-și caute o echipă”, a completat șeful executivului din Copou.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚
Foto: Liviu CHIRICĂ‚ (Mediafax Foto)

Marius ANGHEL, Narcis POHOAȚĂ 22 Jun. 2014, 13:09 Liga 2
Pe aceeași temă