Suporterii Ceahlăului vor merge la Giurgiu

15 May. 2009, 11:54 Liga 2
Suporterii Ceahlăului vor merge la Giurgiu

Pentru că au revenit la sentimente mai bune față de proprii favoriți, suporterii Ceahlăului sunt așteptați lângă echipă. Trei autocare vor fi pregătite pentru cei care vor dori să încurajeze formația managerului Florin Marin, în deplasarea de la Giurgiu. Doritorii pentru deplasarea spre orașul de lângă Dunăre sunt așteptați sâmbătă dimineață, la ora 3 în parcarea din zona tribunei oficiale a stadionului "Ceahlăul-Municipal". 


"Mă bucur că suporterii s-au întors lângă echipă, însă ei trebuie să șie rămână mereu lângă acești băieți. Mulți dintre jucătorii noștri sunt tineri lipsiți de experiență și au mare nevoie de susținerea publicului. Pe finalul acestui campionat, pentru că suntem foarte aproape de realizarea unei noi performanțe însemnate, promovarea în prima ligă, ne-am dori să avem mai mulți spectatori măcar la propria arenă", a ținut să spună managerul general de la FC Ceahlăul, Florin Marin.

 

Revenirea suporterilor alaturi de echipa favorita s-a produs in etapa precedenta cu Cetate Suceava, dupa ce in meciurile cu Sportul Studentesc si FC Snagov nemtenii nu au beneficiat de incurajarile galeriei, suparata la acea vreme pe evolutiile mai putin convingatoare ale favoritilor din meciurile cu Petrolul Ploiesti de pe teren propriu si in special din derby-ul Moldovei de la Bacau.

 

 

Articol scris de Dan Eșanu
 

15 May. 2009, 11:54 Liga 2
Pe aceeași temă