Sucevenii vor în primele opt formatii din serie

Gabriel Toderascu 17 Aug. 2008, 21:41 Liga 2
Sucevenii vor în primele opt formatii din serie

Sucevenii au dominat categoric disputa cu FCM Bacău, formație care s-a văzut în joc abia în ultimul sfert de oră al partidei, după eliminarea căpitanului gazdelor, Marian Nicolau. „Chiar dacă am controlat autoritar jocul, am irosit o grămadă de ocazii, iar acest lucru putea să ne coste. Este adevărat că am avut și noroc pe final, dar, dacă ar fi să judecăm după aspectul jocului, consider că meritam să ne surâdă norocul. Am avut penalty neacordat în prima repriză, cu care puteam să închidem practic meciul”, a declarat antrenorul FC Cetatea, Marian Pană (foto).

Tehnicianul sucevean a precizat că este mulțumit de campania de achiziții din vară, cu toate că pe Areni au ajuns, în cele din urmă, alți fotbaliști decât cei care au fost doriți inițial. „Am reușit să transferăm câțiva fotbaliști cu mare experiență, cu ajutorul cărora am izbutit să asigurăm o mai mare concurență pe posturi. Din diferite motive, în meciul cu FCM Bacău nu am putut utiliza o serie de jucători importanți, precum Bolohan, Guriță, Pavel sau Știubei. Cu ei pe teren sunt sigur că echipa va arăta mult mai bine. Oricum, obiectivul nostru este să o învingem etapa viitoare, în Regie, pe Sportul Studențesc”, a precizat Pană. Obiectivul lui FC Cetatea pentru acest sezon este o clasare între primele opt formații din serie.

"Chiar dacă noi am controlat autoritar jocul, am și irosit o grămadă de ocazii, iar acest lucru putea să ne coste tot meciul"– Marian Pană, antrenor Cetate Suceava

Gabriel Toderascu 17 Aug. 2008, 21:41 Liga 2
Pe aceeași temă