Sucevenii, puși în gardă de FC Clinceni după meciul acestora de la Pojorâta. Guriță: „Joacă poate prea mult pe cartea atacului”

Marius ANGHEL 04 Nov. 2015, 16:53 Liga 2
Sucevenii, puși în gardă de FC Clinceni după meciul acestora de la Pojorâta.** Guriță:

Rapid CFR Suceava, locul doi în ierarhia la zi a Ligii secunde, va evolua în ultima deplasare a turului la Clinceni, sâmbătă, de la ora 11:00, pe terenul formației clasate pe locul cinci în Seria 1.

Profitând de faptul că gruparea suceveană a stat în runda precedentă, antrenorii Bogdan Tudoreanu și Mihai Guriță s-au deplasat sâmbătă la Pojorâta, pentru a vedea pe viu evoluția viitoarei adversare, în confruntarea cu Bucovina. Partida a fost una deosebit de spectaculoasă și s-a încheiat cu victoria ilfovenilor, cu scorul de 4-3, golul care a decis soarta disputei fiind marcat în al doilea minut de prelungiri.

Mihai Guriță spune că a fost impresionat de prestația echipei din Clinceni, fiind convins că vor avea parte de un meci deosebit de dificil în etapa a 12-a. „Din ce am văzut până acum, cred că Academica Clinceni este cea mai bună echipă din Seria I. E o formație bine așezată în teren, care pune mingea jos și reușește să-și creeze foarte multe ocazii de a înscrie. Nu degeaba ilfovenii au marcat cele mai multe goluri până acum. Gruparea antrenată de Laszlo Balint joacă poate prea mult pe cartea atacului, de aceea dă uneori impresia că nu știe să se apere. În meciul de la Pojorâta mi-au plăcut mult atacanții Bujor și Kuku, dar și mijlocașii Olariu și Daniel Benzar. În lotul ilfovenilor se regăsesc însă și destui jucători cu vechi state de servicii în Liga 1, precum Andrei Marinescu (Rapid București), Gabi Matei (Steaua) sau Apostol Mușat (Dinamo). Pe de altă parte, și noi avem o echipă bună, experimentată. Pentru jocul de la Clinceni consider că șansele sunt egale, 50 – 50 la sută”, a declarat secundul Rapidului.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 04 Nov. 2015, 16:53 Liga 2
Pe aceeași temă