Stejaru ia locul celor de la Buftea! Cum comentezi?

01 Jul. 2009, 16:27 Liga 2
Stejaru ia locul celor de la Buftea!** Cum comentezi?

Așa cum anunțam mai devreme pe site, Buftea a renunțat la locul de Liga a II-a și va evolua în al treilea eșalon din această vară. Ceea ce s-a discutat în cadrul sedinței de luni a Consiliului Local a fost pus în practică azi.

 

Astfel, gruparea ilfoveană a făcut schimb de locuri cu Săgeata Stejaru, formație clasată în sezonul trecut pe locul 5 în seria a doua din Liga a III-a.

 

Legat de jucătorii ilfovenilor, aceștia au fost chemați la club pentru a li se comunica cele petrecute. Marea majoritate a acestora se aflau la final de contract și au refuzat să joace în Liga a III-a.
În ceea ce privește conducerea tehnică a echipei, surse din cadrul clubului susțin că s-a discutat azi cu Marin Radu II, care a antrenat pe FC Cisnădie în sezonul recent încheiat, dar negocierile au eșuat. În aceste condiții, a rămas în cărți Marius Bălășoiu, al cărui fiu este atacant la gruparea ilfoveană.

 

Viitorul echipei ilfovene se anunță a fi tulbure, în condițiile în care sunt șanse – minime este drept – ca echipa să-și înceteze activitatea, în cazul în care  nu se vor găsi resurse financiare pentru a o susține în Liga a III-a.

 

Vom reveni cu detalii.
 

 

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

01 Jul. 2009, 16:27 Liga 2
Pe aceeași temă