Ștefan îi răspunde lui Mititelu

17 May. 2009, 17:16 Liga 2
Ștefan îi răspunde lui Mititelu

  Gheorghe Ștefan, președintele de onoare al Ceahlaului i-a spus finanțatorului Universității Craiova, Adrian Mititelu, că "fiecare om are valoarea lui", atunci când comentează revenirea echipei de sub Pietricică în prima ligă.

Oficialul Ceahlaului i-a răspuns astăzi patronului craiovenilor, Adrian Mititelu, care a declarat că Universitatea Croiva nu va primi licență pentru a evolua în prima ligă datorită faptului că în sezonul trecut a câștigat cu 3-2 în față echipei de sub Pietricică, rezultat în urmă căruia pietrenii au retrogradat în ligă secundă.

"Domnul Mititelu poate să spună ce vrea, însă, în ultimii patru ani am retrogradat de trei ori, iar eu am făcut memorii la FRF pentru că în cel puțin zece meciuri le-am pierdut pe erori de arbitraj. La Craiova, în sezonul trecut am retrogradat printr-un autogol marcat în minutul 85. Deci, fiecare om are valoarea lui, atunci când face declarații. Eu spun că într-un singur an am rămas în prima ligă, datorită faptului că Deltă Tulcea n-a obținut dosarul de licențiere. În fiecare an retrogradarea s-a decis în ultima etapă, deci ne-am bătut pentru evitarea ei", a declarat Gheorghe Ștefan, care a făcut și o referire scurtă la arestările DNA-ului din arbitrajul românesc. Nu sunt eu un om care să iubesc arbitrii, dar nu putem compară greșelile voite de arbitraj, cu cele întâmplătoare, asta dacă vreți să comentăm arestările DNA-ului din arbitrajul românesc". Gheorghe Ștefan a dezvăluit și intențiile de viitor ale Ceahlaului, în viitoarea ediție a Ligii I.

"Clar, trebuie să întărim lotul cu 3-4 fotbaliști cu experiență, pentru că media de vârstă a echipei noastre este de 21 de ani, dar vrem să formăm o echipă care să semene cu ceea ce era Sportul Studențesc, odată, în prima divizie", a conchis Gheorghe Ștefan.

 

Articol scris de Cristi Soroceanu

17 May. 2009, 17:16 Liga 2
Pe aceeași temă