„Ștefan Apostol e carismatic!”

07 Aug. 2009, 12:39 Liga 2

 

Conducerea FC Botoșani a rămas impresionată de modul în care s-a prezentat FC Botoșani în această perioadă de pregătire sub comanda lui Ștefan Apostol. Din acest motiv, oficialii au declarat că îi acordă principalului toată încrederea și sprijinul în noua ediție de campionat care va debuta pe 15 august.

 

Dacă la început a avut rețineri privind capacitatea lui Ștefan Apostol de a fi antrenor principal încă din acest sezon la FC Botoșani, Valeriu Iftime, acționarul majoritar al clubului, a declarat că tehnicianul l-a convins de calitățile pe care le are. Prezent la jocurile amicale disputate împotriva formațiilor din Liga a II-a, FCM Bacău, scor 1-1 și Cetatea Suceava, scor 2-2, Iftime a rămas plăcut impresionat de felul în care s-au prezentat elevii lui Apostol, chiar dacă în cele două jocuri tehnicianul a folosit două echipe diferite.


„Am văzut meciul amical de la Bacău, care a fost mult mai concludent ca cel de la Fălticeni cu Suceava, și pot spune că m-a convins că merită încredere. Este un antrenor care are mare curaj, având în vedere lotul pe care va miza și de care eu am spus de la început că e greu să emitem pretenții cu această echipă. În aceste jocuri amicale, nu am văzut încă o echipă care să ne domine, care să ne pună probleme, ci din contra”, a afirmat Valeriu Iftime.

 

Sursa: sport.botosani.ro

07 Aug. 2009, 12:39 Liga 2
Pe aceeași temă