Steaua vrea să facă uitate ultimele două etape și să termine 2021 într-o notă pozitivă. Remus Chipirliu, gata de duelul cu FC Buzău: ”Dacă am câștiga, i-am egala și am avea alt moral”

Răzvan STÎNGĂ 03 Dec. 2021, 14:54 Liga 2
Steaua vrea să facă uitate ultimele două etape și să termine 2021 într-o notă pozitivă. Remus Chipirliu, gata de duelul cu FC Buzău: ”Dacă am câștiga, i-am egala și am avea alt moral”

Steaua a pierdut ultimele două meciuri din Liga 2, iar ceea ce în urmă cu câteva runde părea sigur, calificarea în play-off, acum s-a transformat în incertitudine. Formația lui Daniel Oprița mai are două puncte avans peste locul 7, iar victoria e obligatorie în duelul cu FC Buzău, de sâmbătă, de la ora 12:30.

Partida face parte din etapa a 16-a a diviziei a doua, va avea loc în Ghencea, tribunele vor fi deschise spectatorilor, iar Remus Chipirliu a afirmat că vrea cele trei puncte. Atacantul a revenit sub comanda lui Daniel Oprița după o ușoară problemă medicală. A absentat în duelul cu Poli Timișoara, de etapa trecută, pierdut cu 1-2.

Remus Chipirliu: ”Când jucăm cu suporterii alături de noi suntem mai motivați, ne ajută foarte mult” 

Vârful Stelei speră la un succes cu FC Buzău, pentru ca echipa sa să egaleze trupa lui Cristian Pustai. Între cele două adversare de sâmbătă e o distanță de trei puncte în clasament. FC Buzău e pe 5, cu 28 de puncte, iar Steaua e pe 6, cu 25 de puncte.

Este un meci dificil, au mai rămas patru partide de jucat în sezonul regular. Ei sunt sus, au trei puncte peste noi, dar dacă am câștiga, i-am egala și am avea alt moral. Am intra fericiți în vacanță.

(N.r. – Despre faptul că partida se va disputa cu fani în tribune) Când jucăm cu suporterii alături de noi suntem mai motivați, ne ajută foarte mult, ne împing de la spate de multe ori în timpul jocului.

(N.r. – Depre situația sa medicală) M-am accidentat în meciul cu Universitatea Cluj, acum am început să fac antrenamente, sper să fiu ok până sâmbătă și să pot juca acest meci, fiindcă avem mare nevoie de victorie.

Mi-aș dori să termin primul în clasamentul golgheterilor, dar nu este un obiectiv principal. În primul rând, îmi dorescă să câștige echipa, dacă o să fiu și pe primul loc în clasamentul golgheterilor m-aș bucura cu atât mai mult”, a declarat Remus Chipirliu înaintea confruntării cu FC Buzău.

Remus Chipirliu este unul dintre cei mai buni atacanți din Liga 2. Până acum, a marcat opt goluri și este pe locul 4 în clasamentul golgheterilor. Cel mai bun marcator al diviziei este Adi Chică-Roșă, chiar de la FC Buzău, cu 11 reușite.

FC Buzău, eliminată din Cupa României 

Dacă runda trecută Steaua a pierdut cu 1-2 în fața Politehnicii Timișoara, FC Buzău a învins la limită FC Brașov, cu 1-0. Formația lui Cristian Pustai a avut apoi și un meci în Cupa României, în sferturi, cu FC Voluntari, miercuri, 1 decembrie, pe care l-a pierdut cu 0-1.

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures
Video: Steaua TV 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-hermannstadt-incheie-anul-cu-un-meci-cu-o-echipa-pe-care-o-va-intalni-si-in-play-off-marius-maldarasanu-inainte-de-jocul-cu-concordia-suntem-intr-o-perioada-buna-dar-va-fi-dificil-si-p-19212820

https://liga2.prosport.ro/seria-1/in-prag-de-centenar-al-clubului-politehnica-la-timisoara-s-a-facut-o-pictura-murala-cu-legendarul-dan-paltinisanu-pe-un-camin-studentesc-19212718

https://liga2.prosport.ro/seria-1/pierdere-importanta-pentru-poli-iasi-ovidiu-mihalache-nu-s-a-mai-prezentat-in-ultimele-zile-la-antrenamente-si-isi-va-rezilia-contractul-mintea-lui-nu-mai-era-la-fotbal-19212712

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-mihalcea-nu-stie-la-ce-sa-se-astepte-inaintea-partidei-cu-viitorul-pandurii-ma-sperie-faptul-ca-in-analiza-jocului-voi-intampina-dificultati-antrenorul-unirii-slobozia-incu-19212700

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 03 Dec. 2021, 14:54 Liga 2
Pe aceeași temă