Steaua, victorie cu Poli Iași și primul succes pe teren propriu în acest sezon! Daniel Oprița: ”E prima dată când mă bucur după ce câștigăm, la celelalte partide am intrat supărat în vestiar”

Andrei PASCU 03 Sep. 2022, 10:16 Liga 2

Steaua a reușit să obțină prima victorie pe teren propriu în acest sezon, trecând, vineri seară, în deschiderea rundei a 5-a, de Politehnica Iași, cu scorul de 2-1. A controlat în mare parte meciul, a condus la două goluri, dar pe final moldovenii au punctat și ei.

Steaua, primul succes pe teren propriu în actualul sezon. A învins Poli Iași cu 2-1. Reacția lui Daniel Oprița

Steaua a dominat, în cea mai mare parte, partida cu Poli Iași, iar la pauză a condus cu 1-0, în urma golului lui Bogdan Chipirliu din minutul 22, care a marcat cu capul după o centrare din partea stângă.

A făcut 2-0 Adrian Popa, în minutul 63, care a marcat cu un lob peste portarul Knoflach, din careu, după o eroare în defensiva moldovenilor. Tabela a fost închisă de Mikhaylo Plokhotnyuk, care a punctat în minutul 89.

Daniel Oprița a fost mulțumit de evoluția jucătorilor săi, chiar dacă au învins la numai un gol și, așa cum a și recunoscut, echipa nu a mai evoluat la fel de ofensiv ca până acum. Steaua a preferat să țină de rezultat decât să riște pe cartea atacului și să nu câștige meciuri.

Daniel Oprița: ”E prima victorie după care mă bucur,  la celelalte, am intrat supărat în vestiar”

Antrenorul echipei din Ghencea și-ar dori ca toate partidele să fie jucate așa, Steaua arătând ca o echipă solidă, poate pentru prima dată în acest sezon, chiar contra unei echipe care, după părerea lui Daniel Oprița, se va bate pentru promovare.

Am trăit cu mari emoții, nu mi-aș fi dorit să ne dea gol în ultimele minute ca să trăim așa acest final. Era puțină presiune, pentru că nu reușisem să câștigăm niciun meci acasă.

Cu atât mai mult cu cât jucam împotriva Iașiului, o echipă bună, poate principala favorită la promovare. Nu câștigasem niciodată împotriva lui Niculescu și azi am reușit primele trei puncte acasă din acest sezon.

E prima victorie în care pot să spun că mă bucur, pentru că, la celelalte, am intrat în vestiar și am fost foarte supărat, sincer. La Slatina nu am putut să mă stăpânesc pentru felul în care am jucat, iar la Dumbrăvița, la fel, fără atitudine.

Îmi doresc să fim mereu ca azi, să avem atitudine. Am mai sacrificat și eu spectacolul, să jucăm la rezultat, să ne închidem, pentru că toate echipele care vin aici asta încearcă. Dacă văd că așa se joacă fotbalul, încercăm să ne adaptăm”, a spus Daniel Oprița, conform DigiSport.

  • Steaua, în partida cu Poli Iași: Dincă – St. Drăghici, Walace, Al. Sabău, Corbu – Ad. Popa, Șt. Pacionel (Bărbulescu 68′), Balgiu, Dr. Gheorghe (Ad. Ilie 86′) – Bodișteanu (D. Oroian 57′), Chipirliu (cpt.)(Chunchukov 68′)
    Rezerve neutilizate: H. Iancu – Em. Pacionel, Enceanu, A. Trică, Gugu

Steaua, 10 puncte după cinci meciuri

Steaua a ajuns, odată cu victoria cu Poli Iași, la 10 puncte după cinci etape de Liga 2. A început sezonul cu Metaloglobus, cu care a remizat, scor 1-1, după care a trecut de CSM Slatina în deplasare, cu 2-1, a pierdut cu FK Miercurea Cuc, scor 0-4, pentru ca runda trecută să învingă CSC Dumbrăvița cu 3-0.

În runda a 6-a, Steaua va întâlni, pe teren advers, rivala Dinamo. Partida se va juca, cel mai probabil, pe Arena Națională.

Foto: Vasile Mihai-Antonio (Sport Pictures) și Eduard Vînătoru (Mediafax Foto)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-poli-iasi-se-joaca-de-la-ora-1630-in-deschiderea-etapei-a-5-a-a-ligii-2-echipa-lui-oprita-revine-terenul-unde-ultima-data-a-fost-umilita-19243553

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-5-dimineata-aglomerata-in-esalonul-secund-cu-sase-meciuri-care-debuteaza-de-la-ora-1100-liderul-joaca-la-targu-jiu-ultimele-doua-clasate-au-meci-direct-la-timisoara-19243662

https://liga2.prosport.ro/special/opinii/cum-a-ajuns-destinul-lui-dinamo-pe-mana-unui-fost-pretendent-la-sefia-sri-editorial-andrei-trifan-19243629

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-merge-increzatoare-la-meciul-cu-gloria-buzau-chiar-daca-antrenorul-pustai-ii-sperie-pe-timiseni-pentru-principalul-cosmin-stan-a-inceput-scoala-19243596

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-pregatita-de-derby-ul-durerii-cu-metaloglobus-este-mincinoasa-clasarea-lor-pe-ultimul-loc-ros-galbenii-au-mai-parafat-un-transfer-19243580

 

 

 

 

Andrei PASCU 03 Sep. 2022, 10:16 Liga 2
Pe aceeași temă