Steaua va influența lupta din play-off și în acest sezon, iar Daniel Oprița a numit echipa cu cele mai mari șanse la promovare: ”A investit, a adus jucători buni, are antrenor cu experiență”. ”Principalul” așteaptă derby-urile cu Dinamo

Andrei PASCU 14 Mar. 2023, 18:30 Liga 2
Steaua va influența lupta din play-off și în acest sezon, iar Daniel Oprița a numit echipa cu cele mai mari șanse la promovare: ”A investit, a adus jucători buni, are antrenor cu experiență”. ”Principalul” așteaptă derby-urile cu Dinamo

Steaua va fi prezentă în play-off-ul din Liga 2 pentru al doilea an la rând, dar nici de această dată nu va avea drept de promovare, astfel că ierarhia finală ar putea să nu fie relevantă din perspectiva formațiilor care vor urca direct în SuperLiga României și care vor juca barajul, în funcție de pozițiile finale ocupate inițial.

Steaua va influența ierarhia din play-off-ul de Liga 2. Reacția lui Daniel Oprița

S-a stabilit programul play-off-ului, iar Daniel Oprița este decis să facă tot ce poate pentru a termina cu Steaua între primele două echipe, chiar dacă structura juridică nu îi permite să o ducă în prima ligă, presupunând că argumentul sportiv va fi îndeplinit.

Referitor la formația cu cele mai mari șanse la promovare, antrenorul Stelei a numit echipa Politehnica Iași, datorită jucătorilor pe care îi are, dar și datorită antrenorului, pe Leontin Grozavu.

Daniel Oprița așteaptă derby-urile dintre Steaua și Dinamo: ”Vor fi două meciuri strânse”

În altă ordine de idei, Daniel Oprița vrea să bată Dinamo de două ori în play-off, după ce a învins-o și în sezonul regular de Liga 2, pe Arena Națională, scor 2-1, și să le aducă o bucurie fanilor.

Va fi o luptă strânsă, echilibrată. Toată lumea are șanse. Nu sunt diferențe foarte mari între echipe. Cred că Poli Iași este favorită să termine pe locul 1 sau locul 2. Au investit, au adus jucători buni, au un antrenor cu experiență. Dar totul se joacă, toate echipele au șanse.

Nouă nu ne-a mai spus nimeni nimic legat de promovare. Nu știm ce se va întâmpla. Poate din vară se va schimba ceva sau acum pe final. Nu avem nicio noutate.

Ne așteptăm să avem două meciuri tari cu Dinamo. Probabil și ei vor căuta revanșa după meciul din tur (n.r. – Dinamo – Steaua, scor 1-2). Vor fi două meciuri strânse, cu o atmosferă frumoasă în tribune”, a transmis Daniel Oprița, pentru sport.ro.

Steaua, locul 1 în play-off-ul de Liga 2, la egalitate cu Poli Iași

Steaua a terminat sezonul regular pe locul 1 în Liga 2 și va continua să fie lider și înainte de startul play-off-ului. Are 40 de puncte acumulate în urma a 12 victorii, patru egaluri și trei înfrângeri, fiind la egalitate cu locul 2, Poli Iași, și cu patru puncte peste locul 3, SC Oțelul.

În prima etapă din play-off, Steaua va întâlni Unirea Dej, pe teren propriu, iar apoi, în runda secundă, va merge pe terenul formației SC Oțelul, la Galați.

Foto: Sebastian Tătaru / Mediafax Foto

Andrei PASCU 14 Mar. 2023, 18:30 Liga 2
Pe aceeași temă