Steaua și Daniel Oprița s-au înțeles și prelungirea va fi semnată. Antrenorul a dat drumul la treabă și a făcut un prim transfer important. Vestea proastă a fost oferită de suporteri

Răzvan STÎNGĂ 18 Jun. 2021, 20:14 Liga 2
Steaua și Daniel Oprița s-au înțeles și prelungirea va fi semnată. Antrenorul a dat drumul la treabă și a făcut un prim transfer important. Vestea proastă a fost oferită de suporteri

Steaua și Daniel Oprița au ajuns la un acord, în ceea ce privește prelungirea contractuală. Chiar dacă un anunț oficial nu a fost încă făcut de club, antrenorul a recunoscut că s-au purtat negocieri în ultima perioadă, iar lucrurile sunt, în foarte mare măsură, clare. Totul urmează să fie făcut public zilele următoare.

Daniel Oprița și Steaua s-au înțeles. Un transfer important a fost făcut 

După promovarea în Liga 2, pe lângă negocierile cu privire la contractul lui Daniel Oprița, Steaua a purtat discuții și cu anumiți jucători pe care vrea să îi păstreze, chiar dacă le expiră contractele la finalul acestei luni. Antrenorul ”militarilor” a declarat că s-a ajuns la acorduri cu mulți dintre ei.

În același timp, cu câțiva nu se va mai continua colaborarea. În ceea ce privește transferurile, Steaua a adus un jucător important. Daniel Oprița nu a dorit să îi dea numele, dar a declarat că va fi o surpriză în momentul în care va fi făcut anunțul de către club.

  • Fotbalistul la care face referire Daniel Oprița ar putea fi mijlocașul Sota Mino (26 de ani), de la Metaloglobus. Steaua s-a interesat de el.

Am contract până la sfârșitul lunii. Până acum nu s-a anunțat nimic. De săptămâna viitoare, vom discuta și de contractul meu și de jucători. Majoritatea vor continua, am renunțat la câțiva jucători. Când voi semna, ne vom gândi la transferuri. Important e că am ajuns la un numitor comun, eu mi-aș fi dorit mai multe transferuri.

Am lăsat și eu de la mine, am înțeles și poziția clubului, ne-am întâlnit undeva la mijloc. Am făcut un transfer important, dar o să-l anunțăm când toate lucrurile vor fi în regulă. 99 la sută lucrurile sunt în regulă. Trebuie să fim atenți, drept de retrogradare au toate echipele. Trebuie să ne întărim, să ne luăm juniori, nu avem juniori 2003, vor veni niște jucători în probe, sper să-i găsim pe cei mai buni”, a declarat Daniel Oprița la DigiSport.

Daniel Oprița are informații că Steaua va juca pe noul stadion din Ghencea cât de curând 

Daniel Oprița urmează să își facă strategia după ce va semna contractul de prelungire cu Steaua. Va încerca să aducă jucători de valoare, care să crească nivelul lotului. Dacă nu ar fi fost această situație, cu încheierea înțelegerii cu Steaua la final de iunie, ar fi adus și mai mulți jucători, pe lângă cel cu care s-a căzut deja la înțelegere.

Daniel Oprița e convins că sezonul următor va fi unul important pentru Steaua și pentru că se va juca pe noul stadion din Ghencea. Are informații, din club, că porțile vor fi deschise începând cu campionatul Ligii 2 care va începe pe 31 iulie. Nu știe însă dacă din prima etapă sau de pe parcursul sezonului.

Sper să jucăm pe noul stadion și, din câte știu, se va juca acolo. Probabil că se vor pune în vânzare și abonamente. Dacă era după mine, făceam multe transferuri. Fiind această situație, nu am putut să mă implic mai mult.

Dar eu am încredere și în lotul de anul trecut. Sper să facem o figură frumoasă și să mulțumim fanii. Steaua București nu e Juventus Colentina sau altă echipă fără suporteri. La fiecare meci, Steaua trebuie să fie vioara întâi”, a mai declarat Daniel Oprița.

Suporterii, supărați pe faptul că Steaua ar putea să nu aibă drept de promovare în Liga 1 

Steaua, în ultima perioadă, a fost destul de reținută în oferirea de informații. Fanii au fost vizibil iritați, iar Asociația Steliștilor 47 a reacționat. A acuzat indirect conducerea că nu aduce la cunoștința suporterilor date cu privire la echipă și a făcut mai multe precizări. În primul rând, despre subiectele despre care a vorbit ulterior și Daniel Oprița: prelungirea contractuală și deschiderea stadionului, printre altele.

Deși nimeni din club nu iese public să spună că Steaua va avea / nu va avea dreptul de promovare în Liga 1, lucru intuit de la finalul sezonului trecut, fanii de la AS47 sunt sceptici în ceea ce privește aducerea unui investitor privat pentru sezonul următor.

Comunicarea clubului Steaua este egală cu zero și asta nu de azi de ieri!

Am tot așteptat promovarea echipei de fotbal seniori în Liga a II-a în speranța că anumite lucruri se vor schimba. Din păcate, asistăm la o pasivitate și nepăsare din partea clubului și la o creșterea a nemulțumirii suporterilor.

Nu ar trebui să fie atât de dificil ca cineva să spună lucrurilor pe nume, să comunice suporterilor, având în vedere anvergura și tradiția acestui club, următoarele aspecte:

– Oprița va continua la Steaua, nici nu s-a pus problema unui alt antrenor, jucătorii și-au prelungit contractele pentru următorul sezon și există negocieri cu alți jucători, dintre aceștia, unii au semnat deja.

– Echipa va disputa, în perioada următoare, mai multe amicale în care vor mai testa câțiva jucători.

– Când va fi inaugurat stadionul și ce echipă va fi invitată.

– Abonamentele vor fi puse în vânzare în următoarea perioadă, Steaua va juca meciurile din Liga a II-a pe noul Stadion Steaua.

– Există mari șanse ca Academia să fie clasată la Elite.

– Nu există o soluție, în acest sezon, pentru promovarea în Liga I, acesta fiind punctul cel mai sensibil, pe care nimeni se pare că nu și-l va asuma și absolut toți cei din club îl evită!

E rea voința? E incompentență? Sau doar nepăsare?

Dacă lucrurile se ascund sau se amână, nu înseamnă că se va găsi o soluție. Nu ar trebui privit totul ca un moft al suporterilor, CSA Steaua București, haideți să intrăm în normalitatea vremurilor în care trăim!”, a anunțat AS47.

Foto: Sport Pictures, AS47 și CSA Steaua București 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/drepturile-tv-pentru-liga-2-cupa-romaniei-si-supercupa-romaniei-au-fost-vandute-televiziunea-care-isi-anunta-abonatii-de-achizitie-19189587

https://liga2.prosport.ro/seria-1/as47-vrea-raspunsuri-publice-de-la-conducerea-csa-steaua-si-mapn-care-este-viitorul-echipei-de-fotbal-steaua-bucuresti-comunicatul-suporterilor-19189131

https://liga2.prosport.ro/seria-1/echipele-care-au-drept-de-joc-in-noul-sezon-al-ligii-2-editia-2021-2022-cum-se-va-desfasura-campionatul-si-modul-in-care-se-promoveaza-si-retrogradeaza-19188314

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 18 Jun. 2021, 20:14 Liga 2
Pe aceeași temă