Steaua, reacție oficială după atacurile dintre Florin Talpan și Daniel Oprița: ”Clubul nu poate tolera acțiuni care aduc prejudicii de imagine celui mai mare brand sportiv din România.” Despre asigurarea locului 2, nimic!

Marius ANGHEL 17 May. 2023, 16:15 Liga 2
Steaua, reacție oficială după atacurile dintre Florin Talpan și Daniel Oprița: ”Clubul nu poate tolera acțiuni care aduc prejudicii de imagine celui mai mare brand sportiv din România.” Despre asigurarea locului 2, nimic!

Clubul Steaua a reacționat oficial în urma declarațiilor din ultimele două zile, de după jocul pierdut cu Dinamo (scor 0-3 pe Arena Națională), ale antrenorului echipei de seniori Daniel Oprița și ale juristului Florin Talpan. Cei doi s-au atacant reciproc în mai multe rânduri, prin intermediul a diverse căi.

Steaua, reacție față de declarațiile date în ultimele zile de Florin Talpan și Daniel Oprița

Declarația lui Daniel Oprița de la finalul partidei cu Dinamo, care îl viza pe Florin Talpan, a adus din partea acestuia din urmă o reacție a doua zi, una deloc bună pentru antrenor. Oprița i-a răspuns apoi din nou lui juristului, iar Talpan nu a rămas nici de această dată fără răspuns. Marți seară, Talpan a avut la ProSport LIVE un discurs incredibil.

Clubul Steaua a oferit miercuri, 17 mai, o reacție oficială despre opiniile lui Oprița și Talpan, pe care le consideră ”păreri personale” asumate. Lasă de înțeles că cei doi vor suporta sancțiuni pentru nerespectarea regulamentelor interne.

”În legătură cu ultimele apariții în spațiul public, Clubul Sportiv al Armatei STEAUA face următoarele precizări:
1. Opiniile avute de Florin Talpan și Daniel Oprița sunt păreri personale și nu au legătură cu poziția oficială a instituției. Clubul nostru respectă libertatea de exprimare, garantată de articolul 30 din Constituția României, dar nu poate tolera acțiuni care aduc prejudicii de imagine celui mai mare brand sportiv din România;
2. Fiecare persoană este responsabilă pentru ceea ce declară și va suporta consecințele nerespectării regulamentelor interne;
3. Punctele oficiale de vedere ale Clubului Sportiv al Armatei STEAUA sunt exprimate doar de către conducerea clubului sau de către biroul relații publice.
În final, ținem să asigurăm opinia publică că Steaua București va comunica oficial, ori de câte ori situația o va impune”, a transmis Steaua prin ”Biroul relații publice”.

Steaua și-a asigurat matematic locul 2 în Liga 2, clubul întârzie să reacționeze!

Același ”Birou relații publice” al clubului Steaua nu a considerat, până la publicarea acestui articol, să-și informeze în mod oficial ”opinia publică”, suporterii, că de ieri seară, după încheierea jocului dintre Gloria Buzău și SC Oțelul Galați (scor 1-0), echipa antrenată de Daniel Oprița și-a asigurat matematic locul 2 în play-off-ul Ligii 2, cu o rundă înainte de finalul sezonului.

Locul 2 asigură matematic promovarea în SuperLigă, însă Steaua nu are drept de promovare, din cauza faptului că este un club de drept public. Locul său va fi luat de următoarea clasată, de SC Oțelul Galați sau Dinamo.

Momentan, FRF, prin Comisia de Licențiere, nu a comunicat în mod oficial dacă Steaua are sau nu are licența pentru SuperLigă.

În schimb, Steaua a publicat în această dimineață poze de la antrenamentul echipei conduse de Daniel Oprița, pe care pe puteți vedea mai jos.

https://www.prosport.ro/video/prosport-live/dialog-incendiar-in-direct-la-prosport-live-intre-oprita-si-florin-talpan-daniele-da-ti-demisia-esti-slab-ai-tupeul-sa-vorbesti-nu-ai-valoare-nu-ai-rezultate-video-exclusiv-19659064

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-si-a-asigurat-matematic-locul-2-in-play-off-ul-ligii-2-dar-nu-poate-promova-cand-are-loc-ultima-etapa-si-calculele-pentru-ocuparea-pozitie-secunde-direct-promovabile-si-a-celor-doua-locuri-de-19271344

https://liga2.prosport.ro/seria-1/managerul-stelei-l-a-sustinut-pe-daniel-oprita-in-fata-lui-florin-talpan-si-a-intrat-si-el-in-gura-juristului-il-dau-afara-si-pe-el-daca-as-fi-comandantul-clubului-pai-nu-19271315

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-oprita-inca-o-replica-pentru-florin-talpan-ultima-imi-reprosa-multe-lucruri-dupa-dictare-se-auzea-langa-el-o-voce-de-femeie-care-ii-soptea-antrenorul-stelei-vine-cu-noi-i-19271246

https://liga2.prosport.ro/seria-1/florin-talpan-il-pune-la-perete-si-trage-in-daniel-oprita-dupa-ce-antrenorul-stelei-l-a-atacat-dupa-umilinta-cu-dinamo-esti-un-perdant-dle-oprita-te-ai-facut-de-ras-un-antrenor-cu-demnitate-si-co-19271240

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-oprita-tras-la-raspundere-de-florin-talpan-19271166

Marius ANGHEL 17 May. 2023, 16:15 Liga 2
Pe aceeași temă