Steaua își completează stafful tehnic. ”Militarii” sunt aproape de cooptarea preparatorului fizic Marian Lupu. George Ogăraru: ”Ne dorim să aducem oameni foarte buni”

Cosmin OLTEANU 15 Jul. 2021, 16:55 Liga 2
Steaua își completează stafful tehnic. ”Militarii” sunt aproape de cooptarea preparatorului fizic Marian Lupu. George Ogăraru: ”Ne dorim să aducem oameni foarte buni”

George Ogăraru, fostul manager al secției de fotbal din cadrul clubului Steaua, a dezvăluit faptul că echipa din Liga 2 este pe cale să-l aducă pe Marian Lupu, fostul preparator fizic de la FCSB.

Marian Lupu a lucrat timp de șase ani la echipa patronată de Gigi Becali. Acesta a părăsit formația din Liga 1, în vara lui 2019, la ordinul lui Gigi Becali, din cauza accidentărilor multiple din lotul FCSB-ului.

Steaua este pe cale să-l aducă pe Marian Lupu, fostul preparator fizic de la FCSB

George Ogăraru susține că Steaua vrea să-l aducă pe Marian Lupu pentru a ajuta la dezvoltarea centrului de copii și juniori de la formația din Ghencea.

Vă pot da o informație în premieră: suntem foarte aproape să-l aducem pe Marian Lupu, fostul preparator al echipei naționale. Ne dorim să aducem oameni foarte buni, care să ajute la dezvoltarea centrului de copii și juniori de la Steaua”, a declarat George Ogăraru, la Digi Sport.

Iulian Miu, reacție categorică după declarația lui Mihai Stoica

Iulian Miu, oficialul Stelei, a vorbit în termeni duri despre posibilitatea ca FCSB să joace pe noul Stadion Steaua.

Reacția lui Iulian Miu a fost o replică la declarația lui Mihai Stoica, managerul general de la FCSB.

El spune că vrea să joace pe Arcul de Triumf şi cred că e imposibil să joace în Ghencea. E imposibil, din punctul meu de vedere. Cât timp există un proces, e greu să intri cu ei, că trebuie să faci un contract. Ştii părerea mea. Nu vreau ca ei să ajungă să joace acolo. Jucăm noi, Steaua. Văd că şi el spune Steaua, dar pe bluza lui e FCSB. Şi pe panourile alea din spate scrie FCSB.

Dacă ajung să joace în Ghencea, îmi dau demisia. Îmi ţin linia şi o ţin în continuare. Pe Ghencea are cine să joace. E greu să joace FCSB acolo, atât timp cât există conflictul, e şi procesul şi e greu să intri într-o discuţie.

S-au făcut stadioane. De ce nu se duc să joace pe Giuleşti, pe Arcul de Triumf? E părerea mea. Eu aşa văd lucrurile şi sunt foarte mulţi, nici suporterii nu-şi doresc să se întâmple asta.

Eu cred că ar trebui să găsească oamenii necesari, care să facă lucrurile profitabile la acest stadion. Ştiu că şi naţionala vrea să joace acolo şi alte echipe, dar nu FCSB”, a declarat Iulian Miu, la Telekom Sport.

Foto: CSA Steaua București

 

 

 

Cosmin OLTEANU 15 Jul. 2021, 16:55 Liga 2
Pe aceeași temă