George Ogăraru nu mai este managerul secției de fotbal la Steaua! Ce se întâmplă cu viitorul acestuia

Liga2.ro 15 Jul. 2021, 13:52 Liga 2
George Ogăraru nu mai este managerul secției de fotbal la Steaua! Ce se întâmplă cu viitorul acestuia

George Ogăraru, fostul fundaș de la FCSB, nu mai ocupă funcția de manager al secției de fotbal la Steaua , fiind ”retrogradat” la funcția de coordonator al centrului de copii și juniori al clubului.

Asociația Steliștilor 1947, organizație non-profit care este alături de proiectul Steaua, scrie că Ogăraru, omul care s-a ocupat de organizarea evenimentului prin care a fost inaugurat noul stadion Steaua, nu mai ocupă funcția de manager al secției de fotbal.

George Ogăraru: ”Nu voi înceta să ajut echipa mare”

George Ogăraru susține că va fi alături de echipa antrenată de Daniel Oprița, chiar dacă nu mai ocupă o funcție oficială în cadrul acesteia. În locul său pe funcția de manager sunt șanse mari să fie numit Bogdan Marinescu, actualul șef al secțiilor de tenis de masă și rugby, anunță sursa citată mai sus.

La aproape o săptămână de la inaugurarea stadionului, încă mai primesc din partea suporterilor un feedback pozitiv în ceea ce privește atmosfera și importanța evenimentului în viața clubului. Vă mulțumesc pentru prezență și pentru aportul adus de voi și suntem sigură că efortul depus de noi, într-un timp scurt, a meritat.

Un stadion plin, atât cât ne permit restricțiile, este mereu cheia succesului și este, mai presus de toate, mulțumire primită.

În următoarea perioadă, am stabilit, împreună cu conducerea clubului, să mă ocup, cu precădere, de centrul de copii și juniori al clubului Steaua. Am înțeles faptul că prioritatea este investiția în viitor. Nu voi înceta să ajut echipa mare, dar și pe colegii de la alte secții, în cazul în care va fi nevoie de mine.

Ca în societate, o bază solidă în dezvoltarea pe termen lung, dezvoltare pe care, cu siguranță, ne-o dorim cu toții, trebuie să înceapă de la copii. Ei reprezintă viitorul secției de fotbal și cheia succesului pentru a readuce echipa acolo unde îi este locul.

Vreau să putem promova juniori la echipa mare, să promovăm stelismul în rândul celor mici, atât în club, cât și în cartierul Ghencea și, de ce nu, să aducem public și la meciurile juniorilor. Steaua este un fenomen transmis de către oameni și trebuie să ducem această dragoste mai departe, indiferent de greutăți”, a scris George Ogăraru, pe Facebook.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-a-invins-fara-probleme-astra-intr-un-amical-disputat-in-ghencea-giurgiuvenii-au-facut-un-meci-modest-iar-florin-rasdan-a-fost-cel-mai-bun-fotbalist-de-pe-teren-cu-doua-goluri-in-trei-minute-19192095

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-i-a-oferit-o-replica-buna-uta-ei-la-meciul-de-prezentare-al-lotului-aradenilor-pentru-liga-1-ce-spune-petruescu-despre-esecul-la-limita-de-pe-mures-19192111

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-victorii-pe-linie-in-meciurile-amicale-nou-promovata-arata-bine-inaintea-debutului-in-liga-2-a-castigat-si-al-cincilea-test-al-verii-19192074

 

Liga2.ro 15 Jul. 2021, 13:52 Liga 2
Pe aceeași temă