Steaua, îngenuncheată prima dată în Liga 2, de Unirea Dej. Daniel Oprița a recunoscut superioritatea adversarilor: ”Victoria lor e meritată”. Mesajul și promisiunea pentru suporteri

Răzvan STÎNGĂ 11 Sep. 2021, 18:58 Liga 2

A venit și primul eșec pentru Steaua în campionat, în etapa a 6-a din Liga 2. Culmea, formația lui Daniel Oprița a cedat contra unei adversare în fața căreia pornea cu prima șansă, Unirea Dej, scor 1-2, în deplasare. Un duel între nou-promovate, tranșat de formația care începea cu șansa a doua.

Daniel Oprița, sincer: ”Victoria lor e meritată”

Daniel Oprița, în ciuda eșecului, nu a părut prea supărat la finalul partidei. Însă, a remarcat mai multe greșeli ale jucătorilor săi. Nu i-a plăcut cum au reacționat când au rămas în inferioritate numerică, pentru că s-au retras prea mult. Se aștepta să reacționeze altfel, să pună presiune și în astfel de condiții.

Una peste alta, Oprița consideră că Unirea Dej a câștigat meritat, scoțând în evidență și anumite plusuri ale formației lui Dragoș Militaru.

Am întâlnit o echipă arțăgoasă, o echipă care joacă fotbal. A pasat foarte mult, dar cât am fost 11 la 11 am controlat jocul, am și reușit să înscriem. Păcat că a venit acea fază în urma căreia am avut un jucător eliminat și nu am răspuns așa cum trebuia.

Am lăsat echipa adversă să vină foarte mult peste noi. Am avut reacție după ce am primit gol, așa trebuia să procedăm și înainte să luăm golul. Dar tot cu acești băieți am făcut lucrurile bune înainte, capul sus, mergem înainte. Pentru toate echipele, când vine Steaua, e meciul anului și jucătorii se mobilizează foarte bine, sunt motivați.

Azi poate și-au dorit mai mult ca noi, au fost mai agresivi, au fost primii la posesie. Cred că până la urmă, după ce am luat roșu, ei au jucat mai bine decât noi. Cred că victoria lor e meritată”, a declarat Daniel Oprița la finalul jocului, la microfonul DigiSport.

Daniel Oprița: ”Sunt supărat pentru suporterii care au venit de la distanță mare” 

Daniel Oprița a fost supărat mai mult pe faptul că suporterii Stelei au venit într-un număr mare la Dej, au susținut echipa, dar s-au întors la București fără bucuria victoriei și a celor trei puncte.

Sunt supărat pentru suporterii care au venit de la distanță mare, au cântat tot meciul. Dezamăgirea rămâne, trebuia să îi răsplătim cu victoria. Le mulțumim pe această cale, sperăm să fie în continuare alături de noi.

A fost o atmosferă foarte frumoasă, am trăit și eu astfel de momente ca jucător, am jucat în astfel de meciuri”, a mai spus Daniel Oprița, după primul eșec al Stelei din acest sezon de Liga 2.

Steaua, probleme după eliminarea lui Bărbulescu, din minutul 30 

Steaua părea că va avea un meci ușor cu Unirea Dej, mai ales că a deschis repede scorul, încă din minutul 11, prin Vasile Buhăescu. Lucrurile s-au întors la 180 de grade pentru Steaua odată cu minutul 30, când Valentin Bărbulescu a luat roșu direct, pentru un fault din postura ultimului apărător.

Unirea Dej a marcat de două ori după pauză, prin Alin Burdeț, minutul 53, și Mircea Manole, în minutul 71, și a luat toate punctele în partida cu Steaua. Dejenii au ajuns la 8 puncte în urma acestei victorii.

Steaua a rămas cu 13 puncte după șase etape.

Unirea Dej: Răilean – I. Rus, Burdeț, Kereki, Roș – Al. Militaru, Cătinean (cpt.), Ad. Pop (Chira 78′) – Frăsineanu, Al. Pop (P. Popescu 72′), Mir. Manole (Cocian 83′)
Rezerve neutilizate: Cl. Chindriș – Al. Blaj, D. Pop, Al. Papp, Ed. Meszaros, Vl. Bogdan
Antrenor: Dragoș Militaru

Steaua: Bălbărău – D. Oroian, Beța, Walace, Ad. Ilie – Răsdan (Al. Zaharia 74′), Băjenaru (Șt. Pacionel 74′), Bărbulescu (cpt.), Rob. Neacșu (St. Drăghici 46′) – Buhăescu (Huiban 74′), Enceanu (Măd. Mihăescu 34′)
Rezerve neutilizate: H. Iancu – Bactăr, Gherghineanu, Donose
Antrenor: Daniel Oprița

În etapa a 7-a, Unirea Dej va juca la Giurgiu, cu Astra, iar Steaua va juca pe teren propriu, cu CS Comunal Șelimbăr.

Foto: Flaviu Buboi/ Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/astra-e-tot-sub-linia-intre-negativ-si-pozitiv-dupa-deplasarea-de-la-timisoara-florin-stinga-eu-iubesc-meseria-de-antrenor-si-sunt-pregatit-pentru-orice-19200250

https://liga2.prosport.ro/seria-1/metaloglobus-a-dormit-in-prima-repriza-din-pantelimon-dar-s-a-trezit-si-a-invins-o-la-scor-pe-poli-timisoara-nicolae-grigore-acest-meci-imi-da-mari-sperante-19200264

https://liga2.prosport.ro/seria-1/descatusare-totala-a-ripensiei-in-fata-astrei-cosmin-petruescu-mandru-de-elevii-sai-transmit-felicitari-baietilor-au-fost-admirabili-19200177

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cristian-pustai-temator-inaintea-meciului-dintre-fc-buzau-si-poli-iasi-punctele-forte-ale-moldovenilor-identificate-de-profesor-19200203

 

Răzvan STÎNGĂ 11 Sep. 2021, 18:58 Liga 2
Pe aceeași temă