Steaua aproape și-a conturat programul de pregătire de iarnă. Amicalele încep după revenirea din cantonament, iar majoritatea adversarilor pe care îi va întâlni sunt din Liga 2

Marius ANGHEL 03 Jan. 2023, 12:08 Liga 2
Steaua aproape și-a conturat programul de pregătire de iarnă. Amicalele încep după revenirea din cantonament, iar majoritatea adversarilor pe care îi va întâlni sunt din Liga 2

Liderul Ligii 2 după primele 16 etape aproape și-a definitivat programul de pregătire din această iarnă.

Steaua se reunește în data de 9 ianuarie, cantonamentul îl va efectua la baza proprie de la Forban (Brașov), iar după întoarcerea în Ghencea va disputa șase meciuri amicale, cinci dintre adversari fiind stabiliți deja.

Echipa antrenată de Daniel Oprița ocupă prima poziție în clasament de la finalul etapei a 9-a, deci are opt runde încontinuu în care nu a cedat fotoliul de lider, și este ca și calificată în play-off, unde va juca din nou, pentru al doilea an consecutiv, fără să aibă dreptul de a promova în prima ligă.

Patru dintre cei cinci adversari stabiliți deja de Steaua pentru amicale sunt din Liga 2

Steaua se reunește luni, 9 ianuarie 2023, iar pentru o săptămână se va reacomoda la efort în Ghencea. Ulterior, pentru aproape două săptămâni, în perioada 16-27 ianuarie, echipa se va afla în cantonament la munte, la Forban, la baza sportivă a clubului.

Steliștii nu vor mai merge apoi într-un stagiu de pregătire în Turcia, așa cum își făcea inițial planuri Daniel Oprița.

După revenirea la București, echipa își va începe perioada de pregătire combinată cu meciuri amicale. Șase teste își dorește stafful tehnic, iar pentru cinci dintre ele au fost stabiliți deja adversari. Nu lipsesc obișnuiții oponenți din amicale Metaloglobus și Concordia Chiajna, iar dintre ceilalți trei doi sunt tot adversari din campionat, Progresul Spartac și CSM Slatina, formații pe care le-a întâlnit deja în sezonul regular și peste care nu va da în play-off.

”Programul Stelei în această iarnă: cantonament la Forban și șase amicale!
Echipa de fotbal Steaua București, liderul Ligii a II-a, sezonul 2022-2023, după 16 runde, cu 33 de puncte, își încheie vacanța duminică, 8 ianuarie.
Elevii lui Daniel Oprița și Fane Nofitovici se vor reuni luni, 9 ianuarie, iar în perioada 16-27 ianuarie vor efectua un cantonament la munte, la baza de la Forban.
Începând cu 1 februarie, roș-albaștrii vor susține șase amicale după următorul program:
1 februarie: Steaua București – Viitorul Dăești (L3);
4 februarie: Steaua București – Metaloglobus București (L2);
8 februarie: Steaua București – AFC Progresul 1944 Spartac (L2);
11 februarie: adversar nestabilit;
15 februarie: Steaua București – CSM Slatina (L2);
18 februarie: Steaua București – Concordia Chiajna (L2).
Orele și locurile de disputare ale meciurilor vor fi stabilite ulterior.
Campionatul Ligii a II-a se reia pe 25 februarie, iar Steaua București va evolua în deplasare, cu AFC Unirea 04 Slobozia”, a transmis Steaua.

Steaua, ca și calificată în play-off-ul Ligii 2

Steaua are 33 de puncte acumulate în primele 16 etape, cu două mai mult decât Poli Iași și SC Oțelul, clasatele pe locurile 2 și 3, iar față de prima echipă aflată sub locurile de play-off, FK Miercurea Ciuc (locul 7), are opt puncte în față.

Din sezonul regular mai sunt de disputat trei etape, iar Steaua le va mai întâlni pe Unirea Slobozia (deplasare), Minaur Baia Mare (acasă) și Ripensia Timișoara (deplasare). Dintre acestea, doar pe ialomițeni ar putea să-i mai întâlnească în play-off.

Campionatul Ligii 2 se va relua în ultimul weekend al lunii februarie.

Foto:Steaua București 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/bogdan-chipirliu-clauza-de-transfer-cu-steaua-19257105

https://liga2.prosport.ro/seria-1/atanas-trica-ia-in-calcul-prelungirea-imprumutului-cu-steaua-19257061

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/iustin-raducan-a-marcat-golul-anului-2022-la-echipele-nationale-video-cu-reusita-stelistului-19257037

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-cantonament-pe-plan-intern-19256667

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-a-pus-ochii-pe-un-atacant-daniel-oprita-il-vrea-in-probe-19256642

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-oprita-noi-informatii-despre-dreptul-la-promovare-al-stelei-am-vorbit-cu-domnul-comandant-dezamagirea-antrenorului-fata-de-stelistii-si-la-bine-si-la-greu-19256614

Marius ANGHEL 03 Jan. 2023, 12:08 Liga 2
Pe aceeași temă