Steaua a ajuns la 13 puncte după cinci etape, iar Daniel Oprița e tot mai mulțumit. Reacția antrenorului după jocul cu Ripensia și planurile pentru pauza pricinuită de acțiunile naționalelor

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 30 Aug. 2021, 14:43 Actualizat: 30 Aug. 2021, 14:46 Liga 2

Steaua a făcut un meci solid contra Ripensiei, în etapa a 5-a a Ligii a 2-a, și s-a impus destul de ușor, cu 2-0. Astfel, echipa lui Daniel Oprița continuă prestațiile bune, rezultatele pozitive, care o pot duce acolo unde își dorește, în play-off-ul campionatului.

Daniel Oprița pare mai mulțumit de la meci la meci de Steaua, iar la finalul jocului cu Ripensia, disputat în Ghencea, i-a lăudat pe jucătorii săi pentru modul în care s-au comportat. În special pentru că, din perspectiva lui Oprița, timișorenii formează o formație solidă, cu o organizare bună, care cu greu poate fi întrecută.

Daniel Oprița: ”Îi felicit pentru atitudine pe băieţii mei” 

Oprița l-a lăudat pe omologul său, Cosmin Petruescu, dar a făcut public faptul că Steaua va organiza și un amical în această perioadă în care campionatul va fi întrerupt pentru acțiunile echipelor naționale, cu FC Voluntari.

Ştiam ce ne aşteaptă. Ripensia are antrenor bun, îşi organizează bine echipa, este imprevizibilă. Am controlat jocul, am reuşit pressing-ul, doar că nu am înscris în prima repriză. Doar asta le pot reproşa jucătorilor.

E prea devreme să vorbim de cine e pe primul loc, noi vrem să o ţinem tot aşa. Nu a fost uşor. Îi felicit pentru atitudine pe băieţii mei. O să le dau liber două zile, după avem joc amical cu FC Voluntari şi după ne pregătim pentru următoarele meciuri.

Fiecare sezon de Liga 2 este foarte echilibrat. Sunt multe echipe care îşi propun promovarea. E totul în regulă la noi, e bine că am reuşit să câştigăm. La Slobozia am întâlnit o echipă foarte bine, care a venit peste noi, ne-a dominat!”, a declarat Daniel Opriţă, citat de Telekom Sport.

Steaua joacă împotriva Unirii Dej în etapa a 6-a 

Steaua a trecut de Ripensia, duminică, grație reușitelor din repriza a doua ale lui Florin Răsdan, minutul 67, și Vasile Buhăescu, minutul 90+1. ”Militarii” sunt acum în fruntea clasamentului Ligii a 2-a, cu 13 puncte după cinci meciuri (patru victorii și un rezultat de egalitate).

Steaua în partida cu Ripensia: Bălbărău – D. Oroian, Walace, Beța, Ad. Ilie – Fl. Răsdan (St. Drăghici 77′), Val. Bărbulescu (cpt.)(Măd. Mihăescu 72′), Băjenaru (Buhăescu 72′), Em. Pacionel (Rob. Neacșu 77′) – Huiban (Enceanu 57′), Chipirliu
Rezerve neutilizate: H. Iancu – Donose, Șt. Pacionel, Al. Zaharia

După reluarea campionatului Ligii a 2-a, în etapa a 6-a, Steaua va juca pe terenul Unirii Dej.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

 

 

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 30 Aug. 2021, 14:43 Actualizat: 30 Aug. 2021, 14:46 Liga 2
Pe aceeași temă