Sponsorul echipei CFC Argeș jubilează după demiterea lui Nicolae Dică și îi sugerează antrenorului să dispară din fenomen! Noul ”principal” al piteștenilor, ”o mare surpriză pentru fotbalul românesc”

Marius ANGHEL 21 Sep. 2024, 19:36 Liga 2
Sponsorul echipei CFC Argeș jubilează după demiterea lui Nicolae Dică și îi sugerează antrenorului să dispară din fenomen! Noul ”principal” al piteștenilor, ”o mare surpriză pentru fotbalul românesc”

Nicolae Dică a fost îndepărtat de pe banca echipei Campionii FC Argeș, la mai puțin de patru luni de la numirea sa și după nouă meciuri oficiale disputate în această perioadă, în care rezultatele nu au fost atât de dezastruoase. ”Alb-violeții” sunt calificați în grupele Cupei României după ce au eliminat chiar deținătoarea trofeului, iar în campionat sunt la două puncte de ultimul loc calificabil în play-off. În fapt, Dică nici nu avea ca obiectiv în actele promovarea echipei la finalul acestui sezon, ci în următorul.

Viorel Tudose, a căruit firmă este sponsor principal la Campionii FC Argeș, jubilează după demiterea lui Dică și îl ironizează, din nou, pe fostul atacant al naționalei, unul dintre numele importante ale fotbalului autohton, nu numai argeșean.

Viorel Tudose jubilează după demiterea lui Nicolae Dică și îi sugerează antrenorului să nu mai vorbească despre fotbal!

După anunțul depărțirii dintre Campionii FC Argeș și Nicolae Dică, Tudose aproape că i-a sugerat lui Dică să dispară din fenomen! ”Un antrenor care retrogradează trei echipe nu are nicio calitate profesională să vorbească pe la TV sau prin mediul online”, crede Tudose.

Omul de afaceri implicat și la Gloria Buzău l-a batjocorit din nou pe Dică, s-a bucurat pentru nereușita lui, pentru începutul sub așteptări al echipei unde însuși dă bani pentru a apărea pe pieptul jucătorilor, doar pentru ca în acest moment să spună că a avut dreptate în fața celorlalți factori de decizie de la club atunci când nu a fost de acord cu readucerea antrenorului pe banca tehnică! ”Timpul mi-a dat dreptate”, spune cel originar din Râmnicu Sărat și care se declară mare fan FC Argeș.

”Timpul mi-a dat dreptate, dar l-am lăsat pe Dani Coman să se convingă singur ce poate acest Nicolae Dică. Eu sper ca domnul Dică să aibă decența să nu se apuce din nou de meseria de analist sportiv, deoarece un antrenor care retrogradează trei echipe nu are nicio calitate profesională să vorbească pe la TV sau prin mediul online. Dacă și după parcursul ăsta de la FC Argeș te mai apuci să dai lecții unuia sau altuia, să analizezi verzi și uscate, atunci e clar unde ne îndreptăm…”, a spus Viorel Tudose pentru ProSport.

Tudose, dezlănțuit: ”Dică va rămâne în istoria fotbalului românesc antrenorul poreclit Zece Zero. Echipa va începe campionatul după îndepărtarea lui”

Dacă în urmă cu mai puțin de o lună spunea, ironic, că Nicolae Dică este ”pe cel mai mare antrenor postdecembrist ’89”, iar în urmă cu un an îi transmitea că fără FC Argeș ar fi devenit ”un vânzător sau muncitor prin raioanele de la Bricostore sau Carrefour”, Viorel Tudose continuă tirul asupra celui care este de patru ori campion al României ca fotbalist.

Tudose a dezvăluit, cu acest prilej, și cum a fost numit antrenor principal Nicolae Dică la CFC Argeș și este de părere că de-abia acum înainte echipa va începe campionatul!

Banii îi dau putere lui Viorel Tudose și îi dezleagă limba.

”Dică va rămâne în istoria fotbalului românesc antrenorul poreclit Zece Zero…Eu am spus clar, încă de la început, că acest antrenor nu poate mai mult de o promovare de la Liga 3 la Liga 2, chiar dacă a fost tot cu FC Argeș. Însă, eram sută la sută convins că aici se va ajunge dacă îl vom aduce pe Dică la FC Argeș, iar eu m-am opus cu tărie numirii sale în funcția de antrenor principal, însă am pierdut la vot. Consider că FC Argeș va începe campionatul după îndepărtarea lui Dică. Am bătut pasul pe loc în aceste etape, iar alte echipe au făcut puncte”, a mai declarat Tudose, care spune că numele noului antrenor al CFC Argeș va fi o ”mare surpriză pentru fotbalul românesc”.

”Totuși, e bine că, până la urmă s-a luat decizia înlocuirii sale, iar numele noului antrenor o să fie o mare surpriză pentru fotbalul românesc. Numele respectivului este știut de două persoane. Eu și Dani Coman. Nu vi-l pot spune acum”, a spus Tudose pentru ProSport.

  • ”Zece Zero”, aluzia lui Tudose față de Nicolae Dică este legată de dubla manșă dintre FCSB și Silkeborg, desfășurată în 2022, în Conference League, în care echipa lui Gigi Becali, cu Dică antrenor, a pierdut turul și returul contra danezilor la același scor, 0-5.
  • 9 puncte are CFC Argeș acumulate în 7 meciuri disputate în acest sezon de Liga 2, unde ocupă locul 13 din 22. Este la două puncte în spatele celor de la CSM Slatina, ultima clasată pe locurile calificabile în play-off, iar din sezonul regular au mai rămas de disputat 14 etape.

Foto: Gabriel Neacșu / Sport Pictures

Marius ANGHEL 21 Sep. 2024, 19:36 Liga 2
Pe aceeași temă