Soarta nu a fost de partea Unirii Dej nici cu Dunărea Călărași. Mihai Kereki și-a recunoscut dezamăgirea: ”Trebuia să câștigăm. Ne-a lipsit un pic de noroc”

Andrei PASCU 15 Aug. 2021, 18:04 Liga 2

E dezamăgire în tabăra Unirii Dej, după etapa a 3-a a Ligii a 2-a. În partida jucată acasă cu Dunărea Călărași, nou-promovata a făcut 0-0, dar antrenorul Dragoș Militaru a afirmat că echipa sa merita victoria. De aceeași părere a fost și fundașul central Mihai Kereki (24 de ani).

Apărătorul Unirii Dej a avut o părere de rău pentru că nu au fost obținute cele trei puncte. A declarat la interviul de la finalul jocului că poate a lipsit puțină șansă, pentru ca balonul să intre cel puțin o singură dată în poarta Dunării Călărași.

Mihai Kereki: ”Poate ne-au lipsit un pic de inspirație în față și un pic de noroc” 

Mihai Kereki a scos în evidență și partea bună. Din punctul său de vedere, jocul echipei e din ce în ce mai bun, iar în partidele următoare e convins că Unirea Dej va obține și prima victorie după promovarea în Liga 2.

Fundașul a făcut o analiză a partidei următoare, din runda cu numărul patru a Ligii a 2-a, dar a avut un mesaj de mulțumire și pentru fanii veniți la stadion.

A fost un meci foarte bun din punctul meu de vedere, îmi place că am crescut calitativ față de meciurile trecute, mai ales față de primul meci, acasă. După părerea mea, astăzi trebuia să câștigăm, neapărat.

Poate ne-au lipsit un pic de inspirație în față și un pic de noroc.

(N.r. – Mesaj pentru fani) Le mulțumim foarte mult, vreau să spun că în anumite momente din meci chiar îi auzeam și dădeau așa, o energie pozitivă. E foarte bine că sunt lângă noi și îi așteptăm în continuare, în număr și mai mare.

(N.r. – Despre partida din etapa a 4-a, cu CS Comunal Șelimbăr) Așteptăm, ne pregătim de meciul următor cu Șelimbăr. Sunt sigur că o să fie mai bine”, a spus  Mihai Kereki după Unirea Dej – Dunărea Călărași 0-0.

Unirea Dej, fără victorie în Liga 2, dar cu succes în Cupa României 

Unirea Dej a mai jucat alte trei meciuri în acest sezon, înainte de partida cu Dunărea Călărași, două în Liga 2 și una în Cupa României. În campionat, le-a mai întâlnit pe Unirea Slobozia (scor 0-2) și Ripenisa (scor 0-0), iar în Cupa României pe Sportul Beclean (scor 3-1).

În etapa a 4-a, Unirea Dej va primi vizita celor de la CS Comunal Șelimbăr.

Foto: Flaviu Buboi/ Mediafax Foto 
Video:
FC Unirea Dej oficial

 

 

 

Andrei PASCU 15 Aug. 2021, 18:04 Liga 2
Pe aceeași temă