Dragoș Militaru, intervenție amuzantă după Unirea Dej – Dunărea Călărași 0-0: ”S-a jucat acel joc din copilărie, victorie. Numai la o poartă. Ei degajau, noi reluam atacurile”

Răzvan STÎNGĂ 14 Aug. 2021, 15:31 Liga 2

Unirea Dej a ajuns la al doilea meci la rând în care nu pierde în Liga 2. În etapa a 3-a a făcut 0-0 cu Dunărea Călărași, pe teren propriu, dar antrenorul Dragoș Militaru consideră că echipa sa merita victoria.

Dragoș Militaru: ”Sigur am fi meritat trei puncte, dar sunt mulțumit că am mai adunat un punct”

Unirea Dej a promis că va avea un joc ofensiv și în Liga 2, după promovarea din Liga 3, încă din primul sezon, chiar dacă lotul de jucători nu este foarte experimentat și nu se poate spune că numele impresionează. Dejenii încearcă să joace la victorie fiecare partidă, iar Dragoș Militaru a scos din nou în evidență acest aspect, după duelul cu Dunărea Călărași.

Evoluția jucătorilor săi l-a mulțumit total pe Militaru, care a afirmat că doar neșansa a făcut ca formația sa să nu bifeze prima victorie în Liga 2. A avut un mesaj și pentru fani, care au venit la partidă într-un număr de câteva sute. Le-a mulțumit pentru susținere.

Sigur am fi meritat trei puncte astăzi, dar eu sunt mulțumit că am mai adunat un punct. Pentru noi, orice punct contează, suntem o echipă la început, îi felicit pe băieți pentru că au făcut, din punctul nostru de vedere, al staffului, un meci foarte-foarte bun. Cred că și statistica spune acest lucru. Am avut foarte multe ocazii de gol, foarte multe situații.

Cred că s-a jucat acel joc din copilărie, victorie. S-a jucat numai la o poartă. Ei degajau, noi reluam atacurile. Cam asta mi s-a părut mie că s-a întâmplat, deși am întâlnit o echipă cu jucători experimentați, care au trecut prin Liga 1, jucători cu multe meciuri în Liga 2. Cred că băieții au fost exemplari, ne-a lipsit doar golul, de la săptămână la săptămână arătăm mai bine și sigur o să vină și golul. Important e că am mai adunat un punct.

Mă bucur foarte tare că publicul a fost alături de noi și ne-a susținut tot meciul. Probabil și noi le-am dat elan, pentru că am mers mereu spre poarta adversă, am încercat să dăm gol, să fim agresivi și cred că aceia care au venit la meci au rămas cu impresie plăcută.

Drept dovadă, lumea ne-a aplaudat în picioare, chiar dacă a fost 0-0 pe teren propriu. Băieții merită toate felicitările, cei care au venit la meci merită toate felicitările și așteptăm săptămâna următoare să ne încurajeze la fel de frumos și într-un număr cât mai mare. Noi jucăm și pentru cei care vin la meciuri”, a declarat Dragoș Militaru la finalul partidei cu Dunărea Călărași.

Dragoș Militaru: ”Sperăm să adunăm punct sau puncte cu Șelimbăr” 

În etapa a 4-a, Unirea Dej va juca din nou acasă, cu o altă nou-promovată, CS Comunal Șelimbăr. Este prima partidă a dejenilor cu o echipă care a urcat în Liga 2 tot la finalul campionatului trecut. Iată ce a spus Dragoș Militaru despre acea confruntare:

Șelimbăr a pierdut în această etapă (n.r. – 0-2 cu Ripensia), dar din câte am urmărit știu că este o echipă cu jucători cu experiența Ligii 1, mulți din ei. O să îi urmărim săptămâna asta mai mult, o să facem analiza și sperăm să adunăm punct sau puncte și săptămâna următoare”.

Unirea Dej cu Dunărea Călărași: Răilean – Roș, Kereki, Burdeț, Al. Rus, Ad. Pop (Chira 81′), Cătinean (cpt.), Al. Militaru, Mir. Manole (Al. Blaj 8′), Andr. Pop (Al. Pop 9′), Frăsineanu (Cocian 69′).
Rezerve neutilizate: Cl. Chindriș – D. Pop, Ed. Meszaros, Fl. Blaj, Vl. Bogdan

Meciul Unirea Dej – Dunărea Călărași 

Foto: Flaviu Buboi/ Mediafax Foto 
Video: FC Unirea Dej oficial (Facebook) și FC Unirea Dej Oficial (Instagram)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ostirea-mai-saraca-a-castigat-batalia-de-la-avrig-cu-selimbarul-ripensia-obtine-primul-succes-din-acest-sezon-in-deplasare-cu-dubla-lui-golda-19195966

https://liga2.prosport.ro/seria-1/reactia-lui-florentin-petre-dupa-ce-steaua-a-facut-instructie-cu-dacia-unirea-braila-plusurile-si-minusurile-gasite-de-antrenorul-nou-promovatei-si-remarca-sincera-la-adresa-militarilor-19195967

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-buzau-spera-la-primele-puncte-din-acest-sezon-in-meciul-de-la-timisoara-cu-poli-cristian-pustai-sa-aratam-ca-avem-mai-multa-dorinta-alta-atitudine-fata-de-joc-de-rezultat-19195909

 

 

Răzvan STÎNGĂ 14 Aug. 2021, 15:31 Liga 2
Pe aceeași temă