„Sezonul viitor va fi criminal!” TU CE CREZI?

03 Jun. 2009, 13:24 Liga 2
„Sezonul viitor va fi criminal!

Dacă în acest sezon abia au scăpat de la retrogradare în condițiile în care Forex Brașov, Prefab Modelu și mai nou, Știința Bacău s-au retras din campionat, iar Progresul București a fost exclusă din competiție din cauza datoriilor, în viitoarea ediție de campionat misiunea fotbaliștilor pregătiți de Ioan Radu se anunță a fi mult mai dificilă.

 

Și asta deoarece la finalul sezonului 2009-2010 vor retrograda nu mai puțin de 6 echipe, iar Seria I va avea în componență formații redutabile ca Farul Constanța, CS Otopeni, Gloria Buzău, Delta Tulcea, Petrolul Ploiești, FCM Bacău, Sportul Studențesc, FC Botoșani sau Steaua II, plus grupări de genul Buftea, Snagov sau Chiajna, cu mare influență la forurile FRF.


„Doar la simpla enumerare a numelor acestor formații ne dăm seama că o să fie mult mai greu, însă acum nu trebuie să ne fie frică de ceea ce se va întâmpla în campionatul viitor. Este foarte important să ne organizăm așa cum trebuie în pauza competițională, pentru a nu mai trece prin emoțiile din acest final de sezon”, a declarat principalul Cetății, Ioan Radu.
 

 

articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

03 Jun. 2009, 13:24 Liga 2
Pe aceeași temă