Sergiu Ciocan a comentat faza în care Dinamo putea rămâne pentru prima dată în inferioritate la Baia Mare. Marcatorul Minaurului, despre atmosfera din vestiarul echipei sale

Marius ANGHEL 10 Oct. 2022, 17:01 Liga 2

Sergiu Ciocan a fost jucătorul care a readus echipa Minaur în meciul cu Dinamo, prin golul egalizator marcat de el în al doilea minut al prelungirilor primei reprize, iar în partea secundă ar fi putut aduce și o eliminare în dreptul bucureștenilor, însă arbitrul nu a dictat fault în postura de ultim apărător și eliminare pentru Amzăr, ci a lăsat jocul să continue.

Mijlocașul băimărean de 24 de ani a reușit contra dinamoviștilor al doilea său gol în acest sezon de Liga 2, al doilea consecutiv pe teren propriu, iar la finalul partidei de duminică, din etapa a 9-a, a spus că egalul înregistrat este unul echitabil.

”Știam că va fi un meci dificil, l-am pregătit foarte bine. Am vrut să atacăm, uneori ne-a ieșit, uneori nu. Am avut în față un adversar cu nume. Dar, una peste alta, un punct a fost echitabil”, a spus Ciocan la conferința de presă.

Sergiu Ciocan, despre faza controversată în care Amzăr putea fi eliminat: ”Se putea da fault”

Jucătorul Minaurului a comentat și faza din minutul 48, atunci când a primit o pasă excelentă de la Donca, a scăpat spre poarta adversă, avea prim-planul în fața lui Amzăr, însă fundașul dinamovist l-a ajuns din urmă, i-a băgat piciorul în față și l-a împins în lateral, fără să joace mingea, în postura de ultim apărător. Arbitrul Cristian Moldoveanu nu a dictat fault și eliminare, ci a lăsat jocul să continue.

”Cred că se putea da fault. Dacă a dat penalty, 100 la sută se putea da și fault, pentru că am avut prim-planul și și-a băgat piciorul drept în fața mea. Eu zic că se putea da. Cum a zis și Mister, arbitrajul este de nivelul Ligii 2. Atât s-a putut astăzi”, a comentat Sergiu Ciocan.

Ulterior, în minutul 60, Gorka Larrucea l-a faultat pe Chinde și trebuia să primească al doilea cartonaș galben și să fie eliminat, însă arbitrul l-a iertat. Ulterior, spaniolul era schimbat de antrenorul lui.

”Nu suntem Barcelona. Suntem o echipă nou-promovată și avem obiectiv menținerea în Liga a 2-a”

Cu remiza cu Dinamo, Minaur și-a întrerupt seria de trei înfrângeri consecutive în campionat. Jucătorul a fost întrebat și despre atmosfera din vestiar.

”Noi suntem mereu cu capul sus, nu putem sta cu capul în pământ. Ne dorim de la fiecare meci să scoatem punct sau puncte, ne dorim victoria, dăm totul pe teren. Uneori se poate, uneori nu. Nu suntem Barcelona. Suntem o echipă nou-promovată și avem obiectiv menținerea în Liga a 2-a și cred că o vom reuși. Cu Unirea Constanța, dacă vom avea aceeași atitudine ca astăzi și aceeași determinare, 100 la sută putem lua cele trei puncte”, a spus Ciocan, care înainte să joace pentru Minaur, din acest sezon, a evoluat pentru Gaz Metan Mediaș, la care a prins 35 de meciuri în prima ligă și a marcat un gol.

Minaur Baia Mare are 9 puncte acumulate după nouă etape scurse din Liga 2 și se află pe locul 16. În etapa a 10-a, echipa din Baia Mare joacă sâmbătă, de la ora 11:00, în deplasare la Unirea Constanța (locul 18, 6 puncte), echipă care miercuri, de la ora 17:00, are de disputat restanța din deplasare cu Steaua, din etapa a 7-a.

Declarațiile lui Sergiu Ciocan după Minaur Baia Mare – Dinamo 1-1:

Foto: Minaur Baia Mare
Video: Baia Mare Sport

Marius ANGHEL 10 Oct. 2022, 17:01 Liga 2
Pe aceeași temă