Sergio Ribeiro a revenit la ”U” Cluj. Portughezul a semnat un nou contract, după negocieri de durată cu conducerea. Prima reacție și mesajul pentru fani

Răzvan STÎNGĂ 29 Jun. 2021, 15:43 Liga 2

Sergio Ribeiro (25 de ani) a revenit la Universitatea Cluj! Portughezul își termina contractul cu ardelenii la finalul lunii iunie, dar în cele din urmă a acceptat să continue, în urma propunerii primite din partea clubului. Negocierile nu au fost deloc ușoare, lucru recunoscut și de antrenorul Erik Lincar.

Sergio Ribeiro a revenit la Universitatea Cluj!

Mijlocașul a sosit la Cluj în aceste zile și a început pregătirile alături de colegii săi. Este puțin în urmă cu condiția fizică, dar are în plan, încă de pe acum, să facă un sezon următor și mai bun ca precedentul. Anul fotbalistic trecut, Sergio Ribeiro a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Universității Cluj.

Sergio Ribeiro: ”Obiectivul meu este să înscriu cât mai multe goluri” 

A avut statistici apreciabile, reușind să marcheze de opt ori în 20 de meciuri, dar și să ofere câteva pase decisive. În sezonul de Liga 2 care va începe pe 31 iulie, Ribeiro și-a propus să ofere și mai multe asisturi colegilor săi.

Portughezul a avut și un mesaj pentru fani, pe care nu a avut ocazia să îi vadă până acum pe stadionul Cluj Arena. El a venit în vara trecută la ”U” Cluj.

Sezonul trecut pentru mine a fost puțin tulburat. În primele luni nu prea am jucat, dar după am început să mă adaptez și am reușit să termin cu bine anul. Sunt fericit că m-am întors aici și sper ca în acest an să reușim promovarea, pentru că asta ne dorim toți.

Obiectivul meu este să înscriu cât mai multe goluri. Am înscris de opt ori anul trecut, dar anul acesta trebuie să îmi întrec recordul și cred că ar trebui să produc și ceva mai multe pase de gol, pentru a ajuta echipa să obțină cât mai multe puncte.

(N.r. – Despre faptul că meciurile din Liga 2 se vor disputa cu fani) Sunt foarte fericit, deoarece, în sfârșit, suporterii noști vor reveni pe stadion pentru că sunt al 12-lea jucător al nostru. Este cea mai frumoasă senzație pentru un jucător să aibă fanii alături de el. Ei vor fi un factor important în lupta noastră pentru promovare”, a declarat Sergio Ribeiro pentru FC Universitatea Cluj.

Negocierile cu Sergio Ribeiro au durat o lună 

Discuțiile cu Sergio Ribeiro nu au fost ușoare, lucru recunoscut de antrenorul Erik Lincar. Aproximativ o lună a negociat clubul cu el, pentru a-l convinge să semneze prelungirea cu Universitatea Cluj.

Ribeiro a semnat, din câte am înțeles se întoarce, a fost o negociere purtată pe parcursul unei luni, destul de complicat, dar eu cred că e portughezul de calitate de care noi avem nevoie. Este acomodat în România, e acomodat la U Cluj și zic eu că va avea evoluții foarte bune”, a declarat Erik Lincar zilele trecute.

Următorul amical al Universității Cluj, pe 3 iulie 

Sergio Ribeiro ar putea juca în următorul amical al ardelenilor, pe 3 iulie de la ora 11:00, cu Unirea Dej, în deplasare. Până acum, ”U” Cluj a disputat o singură partidă de verificare, cu echipa sub 19 ani a clubului. A câștigat cu 3-1.

Viitorul Șelimbăr (7 iulie), Unirea Dej (10 iulie), Ripensia (14 iulie) și SCM Zalău (16 iulie) sunt celelalte meciuri amicale ale Universității Cluj în această vară.

Foto: Flaviu Buboi/ Mediafax Foto și FC Universitatea Cluj
Video: FC Universitatea Cluj

https://liga2.prosport.ro/seria-1/masuri-de-relaxare-suplimentare-care-dau-dreptul-echipelor-sa-deschida-stadioanele-la-50-la-suta-din-capacitate-in-cazuri-speciale-e-permisa-ocuparea-tuturor-locurilor-comunicatul-mts-19190697

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-noul-sezon-de-liga-2-editia-2021-2022-se-va-desfasura-exact-pe-modelul-celui-recent-incheiat-in-play-out-se-joaca-tot-doar-meciuri-tur-19190633

https://liga2.prosport.ro/seria-1/un-sut-in-fund-un-pas-inainte-pentru-cristian-gavra-atacantul-s-a-despartit-de-u-cluj-dupa-trei-sezoane-in-care-a-ratat-promovarea-dar-se-intoarce-in-liga-1-echipa-cu-care-a-semn-19190547

 

 

Răzvan STÎNGĂ 29 Jun. 2021, 15:43 Liga 2
Pe aceeași temă