Sebișul îi întinde mâna lui Popa dacă vrea să plece de la Iași și nu are altă ofertă! Ce condiții îi vor oferi

29 May. 2012, 17:04 Liga 2
Sebișul îi întinde mâna lui Popa dacă vrea să plece de la Iași și nu are altă ofertă! Ce condiții îi vor oferi

Aflat în pe ultima sută de metri în lupta promovării, pe care are toate șansele s-o termine în picioare, antrenorul Ionuț Popa are numele vehiculat intens în Arad. Au apărut recent discuții despre o posibilă revenire la UTA, unde zvonistica l-a dat împreună cu Florin Prunea și cu un om de afaceri, dar „Mister” a demontat ipoteza.

Mult mai realistică e varianta Național Sebiș, care i-a propus antrenorului ceva concret, cu finalitate pe termen lung. Discuțiile au avut loc cu ceva vreme în urmă și au fost confirmate de Gheorghe Feieș, primarul orășelului de pe malul Crișului Alb. Cei doi sunt legați de o veche prietenie, iar faptul că Ionuț Popa are o locuință în apropiere de Sebiș pot lega și mai puternic un proiect aflat acum doar în fașă.

„În situația în care Ionuț Popa renunță la Iași și nu găsește altceva, are o soluție din partea noastră. Oricând suntem dispuși să-i punem la dispoziție tot sprijinul și să facem o înțelegere de preluare a clubului pentru o Academie de Fotbal, dar și să coordoneze clubul Național. Ar fi un lucru foarte bun, Sebișul s-ar dezvolta, ar acumula tot ce e bun de pe malul Crișului Alb, Ionuț Popa are capacitatea de a-și construi un nucleu tehnic alături de care să ridice tineri la nivel de performanțe naționale și chiar internaționale. Noi îl așteptăm cu brațele deschise”, a dezvăluit Gheorghe Feieș.

Ionuț Popa e familiarizat cu zona, el petrecând aproape un deceniu ca fotbalist la Ineu, la Victoria, și tot acolo a debutat ca antrenor, la Metalul.

Sursa: Sport Arad

29 May. 2012, 17:04 Liga 2
Pe aceeași temă