Sebastian Colțescu conduce returul barajului dintre UTA și Dunărea Călărași. Vezi cine sunt asistenți și observatori

Marius ANGHEL 03 Jun. 2016, 18:10 Liga 2

Sâmbătă, 4 iunie, începând cu ora 18:00, la Arad, se dispută manșa retur a primului baraj de promovare în Liga 1 ce are loc între echipele UTA Bătrâna Doamnă și Dunărea Călărași, cele două clasate pe locurile 2 în cele două serii ale play-off-ului Ligii 2. În tur, călărășenii au învins cu 3-1 prin golurile lui Valentin Alexandru (4 și 45) și Bobo Kanda (80), în timp ce pentru arădeni a marcat Sorin Strătilă (43).

Partida se va desfășura pe stadion „Motorul” din Arad, iar intrarea generală costă 15 lei. Abonamentele din timpul sezonului nu sunt valabile pentru acest joc, excepție fac cele din categoria VIP. Totuși abonații au asigurate locurile obișnuite odată cu achiziționarea biletului.

Comisia Centrală a Arbitrilor a publicat pe site-ul oficial brigada de arbitri ce va conduce manșa retur a barajului dintre UTA și Dunărea. Central a fost delegat Sebastian Colțescu (Craiova), iar asistenți Alexandru Cerei și Miclos Istvan Nagy (ambii din Cluj-Napoca). Rezervă va fi Horațiu Mircea Feșnic (Cluj-Napoca), iar observatori sunt Zoltan Szekely (Baia Mare) și Valer Vancea (Oradea).

Câștigătoarea acestui baraj va juca un nou baraj, tur – retur, cu FC Voluntari pentru a promova în Liga 1.

Marius ANGHEL 03 Jun. 2016, 18:10 Liga 2
Pe aceeași temă