Se tem de Callatis: „Toate meciurile dintre echipele constănțene sunt derby-uri”

29 Sep. 2011, 12:59 Liga 2
Se tem de Callatis:**

După două etape fără victorie, Viitorul Constanța întâlnește în acest weekend Callatis Mangalia, un adversar despre care antrenorul principal al echipei patronate de Gheorghe Hagi spune că va fi unul dificil din mai multe puncte de vedere. Căzuți pe locul trei și cu moralul afectat, constănțenii sunt readuși cu picioarele pe pământ de Cătălin Anghel, care le recomandă să fie mai modești, să se concentreze și să aibă mai multă atitudine.

„Toate meciurile dintre echipele constănțene sunt derby-uri indiferent de locurile ocupate de cele două echipe în clasament. Intervin mereu orgolii mari, rivalități și tot timpul rezultă meciuri disputate. Ne așteptăm la o replică foarte puternică din partea lui Callatis, mai ales că în această săptămână a schimbat antrenorul. Callatis este într-o situație dificilă, ca și noi de altfel.

Toți suntem vinovați pentru ultimele evoluții. Așa cum ne-am asumat laudele la începutul campionatului, așa este normal ca acum să fim criticați. Trebuie să strângem rândurile și să lăsăm puțin tricourile să se dezumfle de pe noi că erau un pic cam umflate. Este o situație mai grea pentru că în momentul în care joci slab îți pierzi și încrederea. Trebuie să fim mai modești și să începem să fim o echipă pentru că în ultimele două etape n-am mai fost. Trebuie să avem o dorință mult mai mare și să dăm totul pe teren. Avem nevoie de concentrare și atitudine din primul până în ultimul minut și nu ne trebuie momente de relaxare pe parcursul jocului.

Trei puncte sâmbătă, contra lui Callatis, ne poate readuce încrederea de care avem nevoie, ne vor da moral și stabilitate în clasament.”, a spus Cătălin Anghel la conferința de presă organizată în această dimineață.

Meciul dintre Viitorul Constanța și Callatis Mangalia este programat sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul din Ovidiu.

29 Sep. 2011, 12:59 Liga 2
Pe aceeași temă