Se conturează primele plecări de la ”U” Cluj. Trei jucători sunt vizați de rezilierile contractuale

Răzvan STÎNGĂ 20 Nov. 2021, 18:43 Liga 2
Se conturează primele plecări de la ”U” Cluj. Trei jucători sunt vizați de rezilierile contractuale

Pauza de iarnă se apropie, iar la anumite echipe se conturează primele transferuri, plecări și/sau veniri. Universitatea Cluj pare că se îndreaptă către primele despărțiri, aspect recunoscut chiar de antrenorul Erik Lincar, care a și numit fotbaliștii din această categorie.

Erik Lincar: ”Din câte știu, Voinea și Novac își doreau să ajungă la o înțelegere cu clubul”

Este vorba de trei jucători până acum, atacantul Albert Voinea (28 de ani, foto principal) și mijlocașii Iaser Țurcan (23 de ani, foto articol) și Daniel Novac (34 de ani). În cazurile lui Voinea și Novac lucrurile sunt destul de clare, ei dorind să ajungă la o înțelegere cu echipa pentru rezilierile contractuale, potrivit lui Erik Lincar.

În privința lui Țurcan, antrenorul ”studenților” pare că nu a tras deja linia finală, întrucât nu știe momentan, după cum a lăsat de înțeles, dacă acesta va pleca sau nu, în funcție de anumite aspecte.

Erik Lincar s-a bazat puțin pe cei trei

Voinea a jucat în șase meciuri de Liga 2 în acest sezon și a marcat un gol, Țurcan a fost utilizat în numai două partide, iar pe Novac s-a pus baza într-o singură partidă de campionat.

Iaser Țurcan este împrumutat la ”U” Cluj, din Republica Moldova, de la Petrocub.

Nu știu exact situația lui Voinea, pentru că deocamdată nu am discutat pe tema lui. Din câte știu, și el și Novac își doreau să ajungă la o înțelegere cu clubul și să își continue carierele în altă parte.

A fost o discuție destul de simplă cu Țurcan, în momentul în care eu am decis să renunț la el și aș fi vrut să aduc alt jucător, din păcate l-am anunțat cu 10 zile înainte să se termine perioada de transferuri (n.r. – din vară). Nu a reușit să se întoarcă la echipa lui, pentru că e împrumutat.

A decis să rămână aici, e adevărat că s-a antrenat cu echipa a doua, l-am reprimit prin prisma faptului că am ajuns la înțelegere, iar în luna decembrie, dacă noi nu vrem să îl mai ținem la echipă, să ne despărțim”, a spus Erik Lincar într-o conferință de presă organizată de ”U” Cluj înaintea partidei cu Steaua, din etapa a 14-a.

Erik Lincar: ”Dacă e nevoie, vom căuta soluții pentru a îmbunătăți lotul actual

Lista venirilor nu a fost încă făcută de Lincar, dar, foarte probabil, așa cum procedează mai toate echipele, vor fi ceva noutăți. Și în perioada de transferuri din vară ardelenii au fost extrem de activi la capitolul veniri, printre formațiile din Liga 2 cu cele mai multe noutăți.

Momentan nu avem planuri pentru iarnă, așteptăm să se termine această perioadă cu cele trei jocuri pe care le mai avem, după care vom încerca să găsim, dacă e nevoie, soluții pentru a îmbunătăți lotul actual”, a adăugat Erik Lincar.

Foto: Universitatea Cluj 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-multa-prudenta-la-u-cluj-inaintea-derby-ului-cu-steaua-erik-lincar-ii-lauda-pe-militari-dar-le-cere-jucatorilor-sai-cadoul-perfect-de-craciun-analiza-duelului-din-ghencea-19210526

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-agentul-007-al-ligii-2-calin-moldovan-dupa-debutul-ratat-ne-am-pierdut-capul-dupa-gol-echipa-brasoveana-a-comis-si-o-gafa-incredibila-a-avut-degeaba-doi-jucatori-pe-b-19210645

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-unirea-dej-intareste-ideea-ca-are-un-sezon-peste-asteptari-si-dupa-meciul-cu-unirea-constanta-dragos-militaru-am-ratat-mult-dar-important-e-ca-am-castigat-analiza-ultimel-19210681

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-s-a-calificat-matematic-in-play-off-ul-ligii-2-cu-cinci-etape-inainte-de-finalul-sezonului-regular-clasamentul-intermediar-si-celelalte-echipe-cu-sanse-in-lupta-pentru-promovare-19210604

https://liga2.prosport.ro/seria-1/anunt-ferm-al-lui-adrian-mihalcea-dupa-meciul-unirii-slobozia-cu-metaloglobus-minusurile-le-tin-pentru-mine-dar-se-va-vedea-in-iarna-ce-se-va-schimba-jucatorii-care-l-au-nemultum-19210652

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 20 Nov. 2021, 18:43 Liga 2
Pe aceeași temă