Scandal în Regie după ce Rapid a ratat promovarea. Suporterii s-au dus la vestiare. Jucătorii au plecat de la stadion protejați de jandarmi

Autor: Sorin BARBU Publicat: 02 Aug. 2020, 23:30 Actualizat: 03 Aug. 2020, 10:09 Liga 2

A fost haos la stadionul Regie, la finalul meciului dintre Rapid și Turris Oltul Turnu Măgurele, încheiat in extremis la egalitate, scor 1-1, după ce giuleștenii au marcat în minutul 90+7. Rapid a ratat victoria, promovarea în Liga 1, ba chiar nu a reușit să obțină nici măcar locul de baraj, încheind pe ultimul loc în play-off.

Suporterii Rapidului s-au dus la vestiare, la finalul partidei cu Turris Oltul, ca să le ceară socoteală jucătorilor pregătiți de Dan Alexa.

Fotbaliștii au fost prevăzători și au stat pe teren mai multe minute. Au plecat de la arenă doar după ce jandarmii s-au asigurat că nu vor fi probleme.

Sursele TelekomSport susțin că fanii furioși i-ar fi păcălit pe oamenii din forțele de ordine și ar fi lovit două persoane din stafful formației Rapid.

Antonio Sefer prăbușit pe teren după meciul dintre Rapid și Turris Oltul Turnu Măgurele. Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Dan Alexa nu este sigur dacă rămâne la Rapid

Rapid a încheiat campionatul Ligii 2 pe poziția a 6-a, ultima a play-off-ului. Giuleștenii aveau nevoie de victorie ca să termine măcar pe loc de baraj, dar, chiar și așa, trebuie să stea la mând rezultatelor din meciurile desfășurate la Pitești și CS Mioveni.

Golul marcat în minutul 90+7 de Amir Jorza, cel egalizator i-a adus un punct neimportant. A fost reușita care a spulberat și visul de promovare al formației antrenate de Erik Lincar, care a încheiat pe locul 4.

Dan Alexa nu știe dacă va mai continua cu Rapid după ce obiectivul promovării în Liga 1 a fost ratat. Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Ratarea obiectivului l-a dat peste cap pe antrenorul Dan Alexa care a spus că nu este sigur de postul său.

”În momentul ăsta este foarte greu să vorbim de viitor. Nu se știe ce se va întâmpla. Am avut condiții foarte bune. Am încercat să obținem maximum. Din păcate, nu am reușit și, repet, din momentul în care am preluat echipa, indiferent că e pandemie, că nu am reușit să facem transferuri, mi-am asumat această promovare. Iar vinovatul sunt eu. Absolut. Contractul… E foarte greu să zic acum că o să rămân sau că nu o să rămân. Dezamăgirea este foarte mare. Depinde ce se va întâmpla cu acționarii, ce au de gând să facă. E o discuție mai amplă”, a mai spus Alexa la microfonul DigiSport.

Întreaga declarație a lui Dan Alexa după meciul cu Turris Oltul o poți citi AICI.

Înainte de meci, suporterii Rapidului au oferit un spectacol cum rar vezi în fotbalul românesc, în afara stadionului Regie, pentru a-i impulsiona pe jucători să câștige cu Turris Oltul.

Autor: Sorin BARBU Publicat: 02 Aug. 2020, 23:30 Actualizat: 03 Aug. 2020, 10:09 Liga 2
Pe aceeași temă