SC Oțelul negociază cu un sponsor important! Clubul din Galați și-ar rotunji binișor bugetul, iar Cristian Munteanu a confirmat: ”Pentru noi ar fi ceva”

Andrei PASCU 19 Jul. 2022, 19:32 Liga 2
SC Oțelul negociază cu un sponsor important! Clubul din Galați și-ar rotunji binișor bugetul, iar Cristian Munteanu a confirmat: ”Pentru noi ar fi ceva”

SC Oțelul poate semna un contract important de sponsorizare în zilele următoare, care ar aduce un plus la bugetul echipei, nou-promovată în Liga 2. Gălățenii discută cu reprezentanții Combinatului Siderurgic Liberty Steel România – Galați. Informația a fost confirmată pentru Liga2.ro!

SC Oțelul, negocieri cu Combinatul Siderurgic Liberty Steel 

Cristian Munteanu, managerul executiv al SC Oțelul, a recunoscut pentru Liga2.ro că există discuții în acest moment, dar că sunt în faza incipientă. Oricum, după cum s-au așezat lucrurile până acum, sunt șanse mai mari ca acordul să fie semnat, iar formația din Galați să primească o sponsorizare importantă din partea Liberty Steel România.

E posibil, de ce nu, ca entitatea privată să devină chiar sponsor principal la SC Oțelul, dar Cristian Munteanu încă nu știe cum vor merge discuțiile, în ce parte se vor duce și în ce va consta mai exact colaborarea dintre părți.

Chiar dacă nu a dus neapărat o politică importantă pe piața transferurilor în această vară, așa cum se așteptau, poate, fanii și oamenii de fotbal, SC Oțelul beneficiază și în sezonul 2022-2023 de sprijinul autorităților locale.

SC Oțelul, în continuare ajutată de autoritățile locale din Galați

Referitor la bugetul echipei pentru sezonul următor de Liga 2, Cristian Munteanu nu știe deocamdată în jurul a ce sumă va fi, urmând ca acest detaliu să fie stabilit mai târziu, în zilele următoare, dar a confirmat că au mai venit și alți sponsori lângă clubul pe care îl reprezintă.

Declarația lui Cristian Munteanu pentru Liga2.ro:

Am adus și câțiva sponsori, nu ascund că suntem în discuții avansate și sper să se materializeze cu Combinatul Siderurgic Galați. Pentru noi ar fi ceva important, le mulțumim că se gândesc la noi, că se gândesc să facă un parteneriat cu noi.

Rămâne de văzut cum și în ce fel vom colabora. Echipa este a suporterilor, dar combinatul poate veni ca partener, să sponsorizeze. Dar suntem la stadiul de început cu Liberty Steel Galați, sunt tatonări favorabile și sper să ajungem la un numitor comun.

În plus, stadionul e proprietatea Liberty și acesta e un avantaj mare pentru noi. Să asigure îngrijirea stadionului e deja un ajutor important pentru noi.

Primăria, Consiliul Local sunt lângă noi, le mulțumim! Ne sprijină, au făcut lumea fericită, toată lumea a sărbătorit după promovarea noastră. S-a văzut ce înseamnă echipa asta pentru orașul Galați. S-a văzut că e un fenomen social important în Galați și le mulțumim că ne sprijină”.

Stadionul din Galați va avea un nume nou

Combinatul Siderurgic Liberty Steel România – Galați este, așa cum spunea și Cristian Munteanu, proprietarul stadionului. În această perioadă are loc o mișcare de marketing a arenei din Galați, unde se dorește rebranduirea. Chiar SC Oțelul a comunicat acest detaliu pe Facebook, în urmă cu o săptămână.

Proprietarul Bazei Sportive Oțelul, Liberty Steel Galați, a inițiat un proces de rebranduire a arenei oțelare și dorește să implice comunitatea în alegerea noului nume. Liberty Arena, Stadium of Liberty, Liberty Steel Boys Arena, Utra  Steel Liberty Arena, Liberty Iron Men Stadium, Liberty Suporter Club Arena, Liberty Steel Arena, Liberty Galați Arena, Liberty Furnace Arena sunt propunerile pentru noul brand al stadionului. Tu pe care o preferi?”, a anunțat SC Oțelul.

Cristian Munteanu nu e îngrijorat de rezultatele înregistrate de SC Oțelul în amicale

Cristian Munteanu a vorbit pentru Liga2.ro și despre parcursul nu foarte bun pe care îl are SC Oțelul în meciurile amicale și e convins că Dorinel Munteanu va reuși, până la urmă, să regleze situația. El a declarat că Munteanu este un antrenor valoros și că va face, până la urmă, ca echipa să arate mult mai bine în prima etapă.

Un detaliu remarcat și de Munteanu, pentru startul nu foarte bun din pregătiri al SC Oțelul, este faptul că echipa a început antrenamentele mai târziu decât restul competitoarelor din Liga 2 din sezonul următor, la fel ca restul nou-promovatelor din Liga 3.

În pregătire, de obicei, nu urmărești rezultatele. Sunt anumiți antrenori care urmăresc rezultatele, alții care nu. Îi interesează jocul echipei. Mai mult, vreau să menționez faptul că echipele care au promovat în Liga 2 au avut un deficit de timp de două săptămâni, care afectează.

Când vrei să mai aduci și jucători noi, ai nevoie să iei jocuri, pentru că de obicei nu prea se iau. Având jucători noi, trebuie să omogenizezi o echipă, un lot, iar acesta e rezultatul scorurilor. Țintim omogenitatea echipei și mai puțin rezultatele.

Dorinel are experiență, e un antrenor mare din punctul meu de vedere, va regla situația. Nu cred că se pune problema să ne prezentăm așa în meciurile din Liga 2”, a mai declarat Munteanu pentru site-ul nostru.

Foto: SC Oțelul

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sc-otelul-si-a-luat-masuri-pentru-regula-under-din-liga-2-si-a-legitimat-doi-tineri-fotbalisti-precizarile-clubului-19237815

https://liga2.prosport.ro/seria-1/foto-si-video-unirea-slobozia-nu-iarta-nimic-in-amicale-e-in-mare-forma-si-a-facut-scor-si-cu-sc-otelul-reactia-lui-costel-enache-si-discursul-transant-al-lui-dorinel-munteanu-19237687

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mijlocasul-ricardo-kip-l-a-convins-pe-dorinel-munteanu-iar-sc-otelul-i-a-oferit-contractul-anuntul-nou-promovate-si-cum-arata-cv-ul-fotbalistului-olandez-19237483

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dorinel-munteanu-nu-si-a-menajat-jucatorii-dupa-infrangerea-rusinoasa-cu-gloria-buzau-un-joc-catastrofal-antrenorul-a-dat-afara-un-fotbalist-adus-saptamana-trecuta-de-sc-otelul-19237414

 

 

 

Andrei PASCU 19 Jul. 2022, 19:32 Liga 2
Pe aceeași temă