SC Oțelul a remizat cu Progresul Spartac, Dorinel Munteanu a fost mulțumit deși a concluzionat că echipa sa merita victoria: ”Sunt bucuros că am jucat bine și n-am luat gol, dar sunt nemulțumit că n-am câștigat și n-am marcat”

Răzvan STÎNGĂ 09 Sep. 2022, 22:19 Liga 2
SC Oțelul a remizat cu Progresul Spartac, Dorinel Munteanu a fost mulțumit deși a concluzionat că echipa sa merita victoria: ”Sunt bucuros că am jucat bine și n-am luat gol, dar sunt nemulțumit că n-am câștigat și n-am marcat”

SC Oțelul menține seria meciurilor fără înfrângere, de altfel fără eșec în acest campionat de Liga 2. În etapa a 6-a, în prima partidă a rundei, formația lui Dorinel Munteanu a jucat pe terenul Progresului Spartac, la Clinceni, iar la finalul celor 90 de minute scorul a fost egal, 0-0.

SC Oțelul, remiză cu Progresul Spartac în deplasare. Reacția lui Dorinel Munteanu

Rezultatul a fost unul pe placul lui Dorinel Munteanu, detaliu pe care l-a remarcat și la conferința de presă premergătoare deplasării la Clinceni. Antrenorul a fost încântat de faptul că gălățenii au rămas neînvinși, dar de partea cealaltă crede că meritau victoria.

SC Oțelul a fost echipa mai periculoasă în duelul cu Progresul Spartac, astfel că putea spera la un succes, la încă trei puncte care să o mențină cel puțin pe locul 2 și după această rundă.

Dorinel Munteanu, declarații după Progresul Spartac – SC Oțelul 0-0: ”Am făcut o partidă bună, am controlat jocul, am avut ocazii, adversarul nu ne-a pus probleme”

Dorinel Munteanu a scos în evidență mai mult lucrurile pozitive, detaliu pe care nu îl făcea după primele două-trei runde, observând un plus al modului în care SC Oțelul se exprimă, superior primelor confruntări ale sezonului.

Nu mă încântă că n-am pierdut. Am avut un adversar dificil, cu un start bun de campionat, dar obiectivele noastre sunt diferite, cred. Al nostru este să prindem play-off-ul, al celor de la Progresul nu știu și nu mă interesează.

Astăzi, consider că am făcut o partidă bună, am controlat jocul, am avut trei-patru ocazii, adversarul nu ne-a pus nicio problemă. Pe deoparte sunt bucuros că am jucat bine și nu am primit gol, dar pe deoparte nu sunt mulțumit că nu am luat cele trei puncte și nu am marcat.

Galați este o echipă mare în devenire. Suntem o echipă nou-promovată, dar încercăm la fiecare antrenament să îmbunătățim jocul și la șansele pe care le avem să marcăm măcar un gol. Singurul reproș pentru jucători ar fi că n-au marcat. Au avut ocazii, dar au luat decizii greșite.

Nu vreau să subestimăm sau să denigrăm Liga 2, dar este un campionat de luptă. Toate echipele se motivează împotriva Galațiului și noi trebuie să le ținem piept. Prea multă calitate nu este în Liga 2, să fim serioși, dar, cu toate acestea, trebuia să câștigăm astăzi”, a declarat Dorinel Munteanu, potrivit DigiSport.

  • Oțelul Galați, în partida cu Progresul Spartac: Dur-Bozoancă – Andr. Rus, Yabre, Azinovic, Nedelea – Jardan (V. Markovic 89′), I. Neagu (cpt.), Cisotti – Mitoi (Laur. Maxim 54′), Cîrjan (Bokhashvili 78′), A. Nica (D. Panait 78′)
    Rezerve neutilizate: R. Pop – Ilieș, Berisha, Sîrghi, Mih. Adăscăliței

SC Oțelul nu mai mută la capitolul achiziții! A închis campania

Dorinel Munteanu a afirmat că nu vor mai fi modificări ale lotului, pentru că bugetul asigurat pentru achiziții a fost epuizat. Până la pauza de iarnă, nou-promovata va conta pe jucătorii pe care îi are în acest moment sub comandă Dorinel Munteanu.

Ăsta este lotul final. Nu mai avem buget. Bugetul va fi discutat în decembrie, dacă vom fi în obiectiv, în zona de play-off, dar acum sunt mulțumit de ceea ce avem la dispoziție”, a mai declarat Munteanu.

SC Oțelul poate termina etapa în afara podiumului

SC Oțelul a început runda a 6-a de pe locul 2, acum e pe locul 1, la egalitate cu Unirea Dej dar cu golaveraj superior, însă poate termina în afara podiumului etapa. Clujenii nu au jucat, dar nici grupul de cinci echipe de sub trupa lui Munteanu, toate cu 10 puncte, nu au evoluat momentan.

Meciul care vine va fi jucat de gruparea din Galați pe teren propriu, cu FC Brașov, echipă aflată momentan în partea inferioară a clasamentului Ligii 2.

Foto: SC Oțelul

Răzvan STÎNGĂ 09 Sep. 2022, 22:19 Liga 2
Pe aceeași temă