Savu și Covrig sunt deja în vacanță

15 May. 2009, 12:01 Liga 2
Savu și Covrig sunt deja în vacanță

George Savu și Ionuț Lucian Covrig nu vor mai intra în calculele managerului Florin Marin pentru finalul acestui campionat de eșalon secund. Știrea a fost confirmată ieri de șeful băncii tehnice, acesta precizând că cei doi portari n-ar avea suficient de mult timp pentru recuperare, în restul etapelor rămase de jucat.

 

"Operațiile lor de menisc au decurs în condiții foarte bune și au reușit. Dar într-un procent de 75% din operație, contează foarte mult recuperarea lor. Nici nu vreau să mă gândesc la o posibilă prezență a lor în jocurile finalului, pentru că risc să le compromit recuperarea normală. Vor fi buni de joc abia din sezonul viitor", a ținut să precizeze Florin Marin.

 

Dacă Savu s-a operat luni, Ionuț Covrig a fost supus intervenției chirurgicale la meniscul genunchiului de la piciorul stâng, marți 5 mai. Miercuri, portarul a renunțat la ghips, dar nu și la cârje pentru că perioada de recuperare va începe abia după trei săptămâni. Întrucât că a intrat deja în ultimele luni de contract cu Ceahlăul, Ionuț Covrig trebuie să se orienteze pentru o nouă înțelegere. Fie prelungirea contractului pe Borzoghean, fie un angajament în altă parte.

 

Pînă atunci, pietrenii se bazează pe Hărăguță, care a primit un singur gol în cele trei meciuri cu Ceahlăul în Liga a doua. Chiar și fără cei mai experimentați portari, managerul Ceahlăului nu consideră acest post o grijă pentru viitorul sezon. Abia dacă Savu și Covrig vor avea dificultăți în perioada de refacere ar putea deveni esențială aducerea în lot a încă unui portar.    

 

„Pentru acest moment, ar putea fi o problemă, dar eu am încredere în Hărăguță și Zaharie. Nu ne gîndim la portari pentru Liga I, să promovăm mai întîi. Dacă vorbim despre viitorul sezon, așteptăm să vedem cum decurge recuperarea celor doi portari, de care depinde 75 la sută revenirea oricărui jucător”, a declarat managerul Florin Marin.
 


Articol scris de Dan Eșanu
 

15 May. 2009, 12:01 Liga 2
Pe aceeași temă