Săpunaru: „E bătaie de joc ce se întâmplă la Rapid”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 22 May. 2014, 22:14 Actualizat: 23 May. 2014, 18:08 Liga 2
Săpunaru:  „E bătaie de joc ce se întâmplă la Rapid”

Fundașul echipei Elche, Cristian Săpunaru, prezent în tribună la meciul Rapid București – SC Bacău, scor 1-0, a declarat, joi, că este bătaie de joc ce se întâmplă la gruparea giuleșteană.

„E foarte dureros ce se întâmplă acum la Rapid, dar speranța moare ultima. Eu nu țin minte ca Rapid să aibă un coborâș atât de mare, de fapt nici nu e coborâș, ci e o bătaie de joc la adresa unei echipe, a unui fenomen, a unor jucători și suporteri. Nici nu îmi vine să vorbesc cu jucătorii când știu că evoluează de atâtea luni fără niciun ban. Praful se alege dacă nu luăm licența la TAS”, a spus Săpunaru.

Întrebat cine e de vină pentru situația de la Rapid, Săpunaru a răspuns: „Eu nu credeam că Rapid poate să ajungă într-o astfel de situație și nu credeam că cineva poate să aibă o minte așa de bolnavă și să vină pentru bani la Rapid. Cât timp există acele datorii nu cred că se vor găsi investitori”.

Cristian Săpunaru a precizat că nu a spus niciodată că nu îi face plăcere să vină la echipa națională: „Eu niciodată nu am spus că nu mai am plăcerea să vin la echipa națională”. Întrebat dacă ar răspunde unei convocări în acest moment, Săpunaru a răspuns: „Sunt alte motive și se știu. Eu mai întâi trebuie să joc ca să fiu selecționat. Când o să joc și o să dau randamentul care trebuie la națională, poate”.

Grigore: „Vreau să cred că Rapid nu va dispărea”

Fostul mijlocaș rapidist Nicolae Grigore speră că gruparea giuleșteană nu va dispărea: „I-am găsit pe băieți demoralizați, pentru că sperau să promoveze, dar mai este o speranță la TAS. Noul patronat nu a reușit din păcate să îndrepte lucrurile și în mare vina îi aparține. Eu vreau să cred că Rapid nu va dispărea”.

Grigore a afirmat că în aceste zile își negociază rezilierea cu echipa Al Ittifaq din Arabia Saudită. „În aceste zile negociez rezilierea contractului, pentru că am retrogradat în ultima secundă a ultimului meci și o să-mi caut o echipă. Nu vă așteptați să curgă lapte și miere nici acolo. Bineînțeles că nu sunt problemele de aici, dar nu e situația chiar așa de roz. Din păcate, nu am nicio pilă la arabi pentru a ajuta Rapidul”, a precizat Grigore.

Echipa Rapid București a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), formația SC Bacău, în primul meci al etapei a VII-a a play-off-ului seriei întâi a Ligii a II-a. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Daniel Niculae, în minutul 70.

Foștii jucători rapidiști Mircea Bornescu, Cristian Săpunaru, Nicolae Grigore, Ovidiu Herea și Cătălin Straton au urmărit partida din tribună.

Articol scris de Marius ȚONE (Mediafax)

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 22 May. 2014, 22:14 Actualizat: 23 May. 2014, 18:08 Liga 2
Pe aceeași temă