Sancțiuni salariale la FCM Dunărea!

Marius ANGHEL 07 Oct. 2013, 14:21 Liga 2
Sancțiuni salariale** la FCM Dunărea!

Formația care se dorea a fi o variantă de rezervă în cazul unui dezastru la Oțelul, care să fie capabilă să atace promovarea dacă fotbalul gălățean ar rămâne fără echipă în primă liga, are un start de sezon dezastruos. În locul unei așteptate poziții fruntașe în clasament, echipa gălățeană a adunat doar un singur punct în patru meciuri și se zbate, deocamdată, în zona retrogradării Seriei I, unde ocupă penultimul loc al clasamentului. După eșecurile de la Berceni și Slobozia, gălățenii au comis-o din nou, sâmbătă, de data aceasta pe teren propriu, cu Gloria Buzău, pierzând cu 1-2.

După această nouă înfrângere, conducerea clubului a trecut la sancțiuni. Astfel, conform președintelui Auraș Brașoveanu, salariile jucătorilor vor fi diminuate cu 15 la sută până în momentul în care vor recupera punctele pierdute pe teren propriu și se va ajunge la zero în „clasamentul adevărului”.

În această săptămână, Dunărea va întâlni două promovate din liga a treia, miercuri pe Unirea Târlungeni, în deplasare, și sâmbătă, acasă, pe SC Bacău. Dacă nici în aceste partide jocul și rezultatele nu vor fi satisfăcătoare, se anunță măsuri mult mai drastice.

Articol scris de Marian CĂ‚PĂ‚ȚÎNĂ‚

Foto: Adi SOARE

Marius ANGHEL 07 Oct. 2013, 14:21 Liga 2
Pe aceeași temă