S-au trezit la final

Liga2.ro 29 Nov. 2008, 14:42 Liga 2
S-au trezit la final

După ce reușiseră să învingă până acum doar pe FC Botoșani, galben-albaștrii au reușit să-și mai treacă în palmares, pe ultima sută de metri, încă o victorie prețioasă în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Amfitrionii au început foarte bine partida, atacând în valuri și, la prima ocazie clară, Dobârceanu a deschis scorul, după o centrare excelentă a lui Dediu.

Meciul a continuat în aceeași notă, însă dominarea catergorică a “taurilor”, cu Huiban în prim plan, nu a fost concretizată, atacantul amintit, ratând cu nonșalanță trei ocazii consecutive, în minutele 32, 35 și 38.
În repriza secundă, ritmul a scăzut considerabil, mai ales după ce gazdele au reușit majorarea scorului, Huiban reușind să securizeze victoria echipei sale. Oaspeții nu au avut forța necesară să revină în joc, fapt ce a avantajat echipa gazdă, singurul scop al băcăuanilor fiind închețarea scorului.

La fianlul meciului antrenorii ambelor echipe au dat declaratii pentru ProSport:

Sunt mulțumit și fericit prin prism rezultatului înregistrat astăzi, dar când mă uit la clasament, bucuria mea este mult mai mică. Am văzut astăzi la elevii mei multă determinare în joc și cred că, în retur, pe acest element trebuie să insista”, a declarat după meci antrenorul gazdelor, Cristian Popovici

„Astă este jucătorul român! Fiind ultima etapă am dat șansa de a evolua și unor jucători folosiți mai puțin până acum dar, din păcate, nu au meritat titularizarea. Bacăul a jucat mai bine și în ciuda locului ocupat este o echipă frumoasă”, a răbufnit antrenorul oaspeților, Mihai Stoica

Cel mai bun jucător : Huiban (FCM BACĂ‚U)
Cel mai slab jucător: R. Cozma (FC SNAGOV)

Articol scris de Adi Enășoaie

Liga2.ro 29 Nov. 2008, 14:42 Liga 2
Pe aceeași temă