S-a răzgândit! Costel Enache rămâne la Poli Iași. Managerul general al clubului a făcut anunțul, după o discuție avută cu antrenorul: ”Are tot sprijinul nostru”

Narcis POHOAȚĂ 02 Oct. 2021, 16:38 Liga 2
S-a răzgândit! Costel Enache rămâne la Poli Iași. Managerul general al clubului a făcut anunțul, după o discuție avută cu antrenorul: ”Are tot sprijinul nostru”

Deși și-a anunțat demisia la conferința de presă de la finalul meciului cu Metaloglobus, pierdut în Copou cu 0-1, antrenorul Costel Enache va rămâne pe banca Politehnicii Iași. Cel puțin acesta este anunțul managerului general al grupării moldovene, Florin Briaur.

Acesta a avut o discuție după meci cu antrenorul, iar cei doi au convenit să continue colaborarea.

Florin Briaur l-a convins pe Costel Enache să continue la Poli Iași

După întâlnirea avută la finalul meciului cu Costel Enache, managerul general Florin Briaur a declarat că tehnicianul va continua pe banca Iașiului.

”Concluzia este una singură, Costel Enache rămâne antrenorul Politehnicii Iași. Nici nu ne-am gândit vreodată să ne despărțim de antrenorul Costel Enache. El a muncit foarte mult la acest club, ne-am asumat împreună un proiect foarte greu, știam că vor veni și momente dificile. Acesta este un moment dificil, pentru că am crezut cu toții că putem câștiga, că putem să ne apropiem de locurile de play-off. Din păcate, am pierdut astăzi, am avut și un penalty neacordat, dar nu vreau să caut scuze. Nu voi căuta scuze niciodată, vom continua să muncim în continuare la fel cum am făcut-o până acum. Costel Enache are tot sprijinul nostru, i-am explicat și lui același lucru, știe foarte bine, iar marți va veni la antrenament. Urmează un nou ciclu de patru partide din care trebuie să obținem maximum de puncte, pentru că obiectivul nostru rămâne să câștigăm următoarea partidă. Vom continua să lucrăm, să luptăm pentru fiecare meci, pentru fiecare punct, să dăm totul pe teren. Asta le-am și cerut jucătorilor, vom avea o discuție și cu lotul de jucători săptămâna viitoare, marți, pentru că sunt unele chestiuni care nu au funcționat așa cum trebuie, dar asta nu înseamnă nicio secundă că antrenorul Costel Enache va pleca de la Iași. Nici nu se pune problema. Este sub contract cu noi, are susținerea noastră și sunt convins că împreună cu Costel Enache ne vom îndeplini obiectivul în acest sezon”, a declarat managerul general Florin Briaur.

Poli Iași, pe locul 9 în Liga 2 după nouă etape

Poli Iași ocupă locul 9 în clasamentul Ligii 2 după nouă etape, cu 12 puncte acumulate, fiind la cinci puncte sub FC Buzău, clasata pe poziția a 6-a, ultima care duce în play-off-ul de promovare.

În etapa a 10-a, programată peste două săptămâni, în jurul datei de 16 octombrie, Poli Iași are meci la FK Csikszereda.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/costel-enache-a-demisionat-de-la-poli-iasi-simt-ca-nu-putem-progresa-managerul-briaur-nu-accepta-decizia-antrenorului-19203751

https://liga2.prosport.ro/seria-1/metaloglobus-resuscitata-de-poli-iasi-dupa-doua-umilinte-cu-1-4-trupa-lui-nicolae-grigore-a-castigat-in-copou-iasiul-si-a-aratat-din-nou-limitele-pe-plan-ofensiv-19203777

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-9-primele-meciuri-incep-la-ora-1100-patru-la-numar-steaua-joaca-acasa-de-la-ora-1130-19203706

Narcis POHOAȚĂ 02 Oct. 2021, 16:38 Liga 2
Pe aceeași temă