„S-a investit prea mult suflet, timp și bani în această echipă pentru ca să ne dăm bătuți așa de ușor”. Bucovina Pojorâta continuă în Liga 2 în ciuda greutăților

Marius ANGHEL 05 Jan. 2016, 11:52 Liga 2

Bucovina Pojorâta a încheiat pe poziția a 11-a prima parte a sezonului de debut în eșalonul al doilea al fotbalului românesc. Chiar dacă nu este ușor de ținut o echipă în Liga a II-a, iar orașe mari din România nu sunt capabile de acest lucru, formația din micuța localitate suceveană va continua să existe, contrar zvonurilor care au început să circule pe piață la sfârșitul anului trecut.

„Am avut ieri o întâlnire cu membrii Consiliului de Administrație al clubului și cu o parte dintre sponsori, iar cu această ocazie s-a stabilit în proporție de sută la sută că vom merge mai departe. Este adevărat că unii finanțatori s-au retras, iar alții nu ne mai pot susține cu sumele de la început, însă facem eforturi să găsim și alte surse de finanțare. S-a investit prea mult suflet, timp și bani în această echipă pentru ca să ne dăm bătuți așa de ușor. În mod sigur vom duce campionatul la bun sfârșit, ar fi păcat să ne retragem”, a declarat Lică Supernat, președintele executiv al grupării sucevene.

Pe de altă parte, oficialul Bucovinei a admis că este nevoie și de o primenire a lotului de jucători, în condițiile în care portarul Jan Turiță, fundașii Alin Răzlog, Vlăduț Patca și Nicușor Kuruc, și mijlocașii Alin Pădurariu și Paul Colța au încheiat în această iarnă conturile cu formația pregătită de Dănuț Mândrilă, Mihăiță Szekely și Bogdan Grosu. „Odată cu plecarea celor șase, am rămas cu doar 15 jucători în lot. Este clar că o să mai vină fotbaliști la echipă, pentru că ne așteaptă un sezon de primăvară dificil, iar noi vrem să arătăm mai bine pe teren decât în turul campionatului”, a precizat Supernat.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 05 Jan. 2016, 11:52 Liga 2
Pe aceeași temă