România U19 s-a impus și în al doilea amical cu Cipru U19. Selecționerul Adrian Văsîi a utilizat opt jucători din Liga 2, iar unul a adus victoria

Răzvan STÎNGĂ 10 Oct. 2021, 16:22 Liga 2

România U19 a câștigat și al doilea meci amical disputat contra selecționatei similare a Ciprului. Dacă în primul duel tricolorii s-au impus cu 2-0, de această dată au câștigat la un singur gol diferență, 1-0. Partida s-a jucat pe stadionul lui Dinamo, din ”Ștefan cel Mare”.

Singura reușită a meciului i-a aparținut lui Alexandru Pantea

Alexandru Pantea, de la FC Hermannstadt, a adus victoria naționalei pregătite de Adrian Văsîi, după ce a transformat o lovitură de la 11 metri, în minutul 39. Dintre fotbaliștii din Liga 2 convocați la această acțiune, doi nu au jucat. Andreas Chirițoiu (Unirea Constanța) a rămas rezervă neutilizată, în timp ce Aurelian Ciuciulete (Unirea Constanța) a fost accidentat și nu a făcut parte din lot.

Opt jucători din Liga 2, utilizați de Adrian Văsîi în al doilea meci amical cu Cipriu U19 

În rest, Alexandru Pantea (FC Hermannstadt) a fost integralist, la fel și Andrei Pandele (Metaloglobus), Doru Andrei (Politehnica Timișoara) a jucat 60 de minute, Botond Gergely (FK Csikszereda) a jucat în primele 45 de minute, Albert Hofman (Universitatea Cluj) și Claudiu Negoescu (Metaloglobus) au intrat pe teren în minutul 60, Alex Militaru (Unirea Dej) a fost introdus în minutul 68, iar Marius Bărăbaș (FK Csikszereda) a intrat pe teren în minutul 79.

România U19: Mitrovic – Pantea, Gergely (Ignat 46′), Dănuleasa, Amzar (Lazăr 68′) – Pandele, Sîrbu (C) – Doru Andrei (Negoescu 60′), Tănasă (Hofman 60′), Bodișteanu (Bărăbaș 79′) – Ilie (Militaru, 68′)
Rezerve neutilizate: Borbei, Ciontea, Chirițoiu.
Antrenor: Adrian Văsîi

Cipru U19 a început în formula: Stylianidis – Evangelou, Kostis (C), Venizelou,  Katsiamis, Christou, Okkas –Vrontis, Foti, Zefki – Koutsako.
Rezerve: Hadjigavriel, Efstathiou, Pontikou, Nikolettides, Kotsonis, Kyriakou, Marneros, Kiriakidis, Pavlides.
Antrenor: Sasa Jovanovic.

România U19 se pregătește de preliminariile EURO 2022 

Testele au fost unele de pregătire, în vederea participării în preliminariile EURO 2022, naționala noastră făcând parte dintr-o grupă cu Letonia, San Marino și Turcia.

Partidele vor avea loc în noiembrie, în Turcia, iar cele 13 câștigătoare ale grupelor, ocupantele locurilor secunde și cea mai bună echipă de pe locurile 3 se vor califica la Turneul de Elită.

Foto: FRF

 

 

Răzvan STÎNGĂ 10 Oct. 2021, 16:22 Liga 2
Pe aceeași temă