Robert Răducanu, poziție radicală în raport cu ”U” Cluj! Atacantul refuză să se prezinte la antrenamente și cere de urgență rezilierea. Andrei Cordoș: ”Suntem în tratative”

Andrei PASCU 28 Jan. 2022, 20:24 Liga 2
Robert Răducanu, poziție radicală în raport cu ”U” Cluj! Atacantul refuză să se prezinte la antrenamente și cere de urgență rezilierea. Andrei Cordoș: ”Suntem în tratative”

Robert Răducanu nu va încheia sezonul la Universitatea Cluj, deși a venit în Ardeal după începutul campionatului, de la U Craiova 1948 SA. Atacantul de 25 de ani este nemulțumit de statutul său și vrea să plece încă din această iarnă. În acest sens, nu s-a prezentat la vreunul dintre antrenamentele echipei.

”U” Cluj a anunțat eronat prezența atacantului la reunire 

Referitor la absența de la ședințele de pregătire, informația a fost furnizată de Andrei Cordoș, managerul Universității Cluj. Interesant, pentru că în momentul reunirii ardelenii l-au inclus în lotul cu care a avut loc primul antrenament din 2022. De ce au decis ardelenii să nu spună adevărul de la bun început? Greu de spus!

În aceste zile se poartă negocieri între club și atacant, iar șansele să se ajungă la un acord sunt mari, dată fiind poziția radicală a jucătorului, care refuză să continue la ”U” Cluj sub orice formă.

Răducanu nu s-a prezentat la niciun antrenament și a anunțat că vrea să plece de la echipă. Momentan suntem în tratative pentru rezilierea contractului”, a spus Andrei Cordoș, managerul Universității Cluj, pentru Sportul Clujean.

Robert Răducanu a prins doar 146 de minute pentru ”U” Cluj în Liga 2 

Doar șase meciuri (146 de minute) a jucat Robert Răducanu în acest sezon pentru ”U” Cluj în Liga 2, fiind titular doar într-o singură partidă, iar în celelalte cinci dueluri intrând pe teren pe parcursul lor. În acest interval, nu a reușit să marcheze.

După doar două meciuri în Liga 1 pentru ”FC U” Craiova în această stagiune, Robert Răducanu era pus pe liber la porunca galeriei. Universitatea Cluj a decis să îl transfere, pentru a îmbunătăți faza de atac. Fotbalistul nu s-a integrat și pleacă prematur și din Ardeal.

Robert Răducanu s-a format la Concordia Chiajna, iar mai apoi a evoluat pentru fosta Viitorul Constanța și U Craiova 1948 SA.

Robert Răducanu va fi a 10-a plecare de la ”U” Cluj

Număr impresionant de plecări de la ”U” Cluj, în această perioadă de transferuri. Până acum, au fost puși pe liber nouă fotbaliști: Carol Taub, Albert Voinea, Daniel Novac, Iaser Țurcan, Andrei Blejdea, Alexandru Gîț, Charles Acolatse, George Micle și Victor Dican.

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/u-cluj-n-a-avut-emotii-cu-sanatatea-cluj-in-primul-amical-al-perioadei-de-pregatire-erik-lincar-a-rulat-tot-lotul-dar-studentii-tot-au-castigat-la-scor-19217767

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-erik-lincar-si-a-adus-la-u-cluj-inca-un-jucator-pe-care-l-a-antrenat-la-turris-oltul-portarul-aurelian-paun-considera-coborarea-din-liga-1-in-liga-2-drept-un-pas-19217735

https://liga2.prosport.ro/seria-1/intariri-serioase-pentru-claudiu-niculescu-concordia-chiajna-a-transferat-un-fost-fundas-de-la-u-cluj-si-a-adus-in-teste-doi-jucatori-printre-care-paul-batin-atacantul-a-reusit-du-19217687

https://liga2.prosport.ro/seria-1/u-cluj-anunta-ca-si-a-deschis-portile-catre-mediul-privat-si-are-un-prim-membru-asociat-la-club-cu-drept-de-vot-in-forurile-de-conducere-radu-constantea-19217661

 

 

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 28 Jan. 2022, 20:24 Liga 2
Pe aceeași temă