Robert Popa a vorbit despre ieșirea din amicalul cu Campionii FC Argeș. Portarul echipei ”FC U” Craiova a stat de vorbă cu Ovidiu Stângă și a făcut o promisiune solemnă

Andrei PASCU 26 Feb. 2021, 15:58 Liga 2
Robert Popa a vorbit despre ieșirea din amicalul cu Campionii FC Argeș. Portarul echipei ”FC U” Craiova a stat de vorbă cu Ovidiu Stângă și a făcut o promisiune solemnă

Robert Popa, portarul echipei U Craiova 1948 SA, și-a cerut scuze pentru ieșirea necontrolată din amicalul cu Campionii FC Argeș. Tânărul de 17 ani și-a prezentat public părerile de rău, precizând că nu va mai face un astfel de gest, indiferent de ceea ce se întâmplă pe teren.

Robert Popa: ”Am discutat cu Mister și mi-am cerut scuze” 

Popa a declarat că a stat de vorbă cu antrenorul Ovidiu Stângă, iar acesta l-a făcut să înțeleagă și să conștientizeze faptul că astfel reacții nu își au rostul pe terenul de fotbal, mai ales că episodul s-a petrecut și la o fază normală de joc, dar și într-un amical.

”Am discutat cu Mister și mi-am cerut scuze. Este clar că am greșit, dar vreau să vă spun că am vrut să îmi ajut colegul. Doar cu un grup unit vom reuși să ajungem în Liga 1. Însă, vă asigur că în partidele oficiale nu voi mai face așa ceva pe teren. Am înțeles perfect cea ce mi-a explicat Mister și îmi cer încă o dată scuze. Repet: nu voi mai face așa ceva.

Abia aștept să disputăm primul meci oficial.  Vor urma cinci meciuri de foc și trebuie să le etapizăm foarte bine. Trebuie să intrăm cu un avans considerabil în paly-off. Vom muri pe teren la fiecare partidă și sper să îi aducem patronului bucuria promovării noastre în Liga 1. Dânsul face foarte multe sacrificii pentru noi, iar acum noi vom juca și pe Oblemenco. Eu sunt pregătit de luptă”, a spus Popa pentru Ediție.

Robert Popa, ieșire nervoasă în minutul 37 al amicalului dintre Campionii FC Argeș și ”FC U” Craiova

Reacția lui Robert Popa a avut loc în minutul 37 al amicalului dintre Campionii FC Argeș și ”FC U” Craiova, terminat cu victoria echipei sale, 2-0. Concret, Georgian Honciu a încercat să îi ia balonul lui Dragoș Albu, undeva în zona mijlocului terenului, și l-a călcat pe jucătorul craiovenilor. Cei doi și-au aruncat câteva reproșuri, dar totul părea că se va termina cu atât.

Însă, din poartă a sprintat Robert Popa, care l-a împins, culmea, pe un alt jucător al piteștenilor, Ionuț Năstăsie, care venise să calmeze spiritele. Portarul oltenilor a fost calmat cu greu de colegi, după care a fost eliminat de arbitru.

”FC U” Craiova joacă pe terenul Concordiei Chiajna în etapa a 17-a 

A fost ultimul meci amical pentru U Craiova 1948 SA în această perioadă de pregătire. Primul duel oficial al oltenilor în acest an este programat în etapa a 17-a, când vor juca pe teren advers. Marți, 2 martie, de la 17:30, U Craiova 1948 SA se deplasează la Chiajna, pentru partida cu Concordia.

”FC U” Craiova e pe primul loc în Liga 2, cu 30 de puncte în 14 partide, iar podiumul este completat de ASU Poli, 27 de puncte în 15 meciuri, și Rapid, 27 de puncte în 15 meciuri.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-multa-tensiune-in-amicalul-campionii-fc-arges-fc-u-craiova-un-fault-inocent-la-mijlocul-terenului-l-a-scos-din-minti-pe-portarul-popa-care-a-sarit-pe-adversari-oltenii-a-19171184

https://liga2.prosport.ro/seria-1/reactiile-lui-ovidiu-stanga-si-andrei-prepelita-dupa-amicalul-campionii-fc-arges-fc-u-craiova-antrenorul-oltenilor-remarca-la-lupta-la-promovare-de-ce-se-bucura-ca-adversarele-au-castig-19171282

https://liga2.prosport.ro/special/oferta-valorica-a-ligii-2-din-ultimul-deceniu-uta-a-dat-cei-mai-multi-jucatori-spre-liga-1-prin-transfer-urmata-de-chindia-mioveni-si-petrolul-19170908

 

 

 

 

Andrei PASCU 26 Feb. 2021, 15:58 Liga 2
Pe aceeași temă