Robert Ilyeș, în fața primului meci acasă cu FK Miercurea Ciuc. Antrenorul e prudent înaintea jocului cu Metaloglobus și a remarcat plusurile: ”Trebuie să luăm punctele”

Răzvan STÎNGĂ 07 Apr. 2023, 18:46 Liga 2
Robert Ilyeș, în fața primului meci acasă cu FK Miercurea Ciuc. Antrenorul e prudent înaintea jocului cu Metaloglobus și a remarcat plusurile: ”Trebuie să luăm punctele”

Robert Ilyeș va avea primul meci pe teren propriu de când a preluat FK Miercurea Ciuc, în etapa a 3-a a play-out-ului de Liga 2, cu Metaloglobus. Noul antrenor al ciucanilor a debutat runda trecută, în deplasare, cu Poli Timișoara, pierzând cu 1-2 (foto articol).

Robert Ilyeș, primul meci acasă cu FK Miercurea Ciuc, cu Metaloglobus

Ilyeș nu a avut cel mai bun debut la FK Miercurea Ciuc, cedând chiar în fața ultimei clasate din Grupa A a play-out-uluu, iar acum va întâlni o altă formație apăsată serios de grija retrogradării, Metaloglobus. Duelul este programat pentru sâmbătă, de la ora 11:00, iar Robert Ilyeș vrea cele trei puncte.

Pentru a spăla din imaginea lăsată în urma jocului de la Timișoara, ”principalul” clubului ciucan își dorește un succes pe teren propriu, în fața propriilor suporteri, și a analizat atent adversarii.

Robert Ilyeș remarcă apărarea adversarilor înainte de FK Miercurea Ciuc – Metaloglobus

Apărarea este punctul forte pentru Metaloglobus, în opinia lui Robert Ilyeș, care l-a numit pe portarul George Gavrilaș ca fotbalist de bază, dar și faptul că bucureștenii au încasat un singur gol în ultimele trei meciuri de Liga 2.

Metaloglobus are o apărare foarte bună, a primit un singur gol în ultimele trei meciuri. Are un portar foarte bun, George Gavrilaș, care are multă experiență, e un punct important. Am analizat jocul Metaloglobusului, știm care sunt slăbiciunile ei, sper să vedem de la băieți pe teren ce am exersat toată săptămâna, ce așteptăm de la ei.

Vrem să câștigăm, scopul nostru este să păstrăm cele trei puncte acasă. Aștept cu nerăbdare să văd fanii la meciul de sâmbătă, sper că vom câștiga împreună”, a spus Robert Ilyeș, conform Szekely Sport.

FK Miercurea Ciuc, locul 2 în Grupa A a play-out-ului de Liga 2

FK Miercurea Ciuc ocupă locul 2 în Grupa A a play-out-ului de Liga 2, cu 29 de puncte, la trei puncte de liderul Unirea Slobozia și cu un punct peste locul 3, CSM Slatina. În prima rundă din play-out, ciucanii au trecut de CSM Slatina, 2-0, partidă la care Ilyeș s-a aflat în tribunele stadionului noii sale echipe, iar ulterior au făcut 1-2 cu Poli Timișoara, la primul meci cu acesta din urmă pe bancă.

În sezonul regular, FK Miercurea Ciuc și Metaloglobus s-au întâlnit în etapa a 8-a, la Miercurea Ciuc, iar gazdele s-au impus cu 2-0. Duelul de sâmbătă e în format live-text pe Liga2.ro.

Foto: Leczki Jozsi / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-sc-otelul-galati-se-joaca-de-la-ora-2030-echipa-lui-burca-poate-intra-cu-sanse-mari-in-lupta-pentru-promovarea-directa-sau-cea-a-lui-munteanu-poate-rupe-clasamentul-play-o-19265747

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-a-pus-in-vanzare-biletele-pentru-partida-cu-dinamo-19265738

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/florin-talpan-i-a-raspuns-lui-orlando-nicoara-19265721

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-cu-cutitul-la-os-e-demoralizata-dar-nu-si-permite-pas-gresit-cu-viitorul-pandurii-daca-mai-spera-la-locul-de-baraj-iulian-muntean-speram-de-data-asta-sa-ne-si-19265729

https://liga2.prosport.ro/seria-1/iarna-din-aprilie-i-a-fugarit-pe-ieseni-din-copou-echipa-lui-leo-grozavu-pleaca-spre-bucuresti-cu-patru-zile-inainte-de-derby-ul-cu-steaua-19265715

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 07 Apr. 2023, 18:46 Liga 2
Pe aceeași temă