Ripensia merge cu trenul spre malul mării, pentru meciul cu Unirea Constanța! Florin Fabian se gândește doar la victorie: ”M-am uitat pe data nașterii ambelor loturi”

Anda DELIU 04 Nov. 2021, 15:26 Liga 2
Ripensia merge cu trenul spre malul mării, pentru meciul cu Unirea Constanța! Florin Fabian se gândește doar la victorie: ”M-am uitat pe data nașterii ambelor loturi”

Ripensia are săptămâna aceasta una dintre cele mai lungi deplasări ale sezonului, la Unirea Constanța, care își desfășoară meciurile la Techirghiol.

Timișorenii nu au tot lotul valid, dar, fiind vorba de un meci cu o echipă care are jumătate din punctele roș-galbenilor, antrenorul Florin Fabian nu concepe alt rezultate decât victoria.

Ripensia merge de la Timișoara la București cu trenul

Echipa va pleca din seara aceasta cu trenul spre Capitală, iar apoi își va continua drumul către Constanța cu autocarul.

Andrei Macrițchii va lipsi sigur mai mult timp, din cauza problemelor la genunchi. Mai erau și alți jucători incerți, în timp ce fundașul Lalic este suspendat. Florin Fabian vrea un succes contra echipei devenite în timpul sezonului satelit al FCSB-ului, vicecampioana trimițându-și jucătorii de la echipa a doua, din Liga 3, la fosta Farul Constanța, redenumită în vară Unirea Constanța.

”Ne așteaptă un meci foarte dificil. Am studiat echipa adversă și au în componență jucători tineri, dornici de afirmare. Sunt mulți jucători din Academia FCSB. De fapt, orice meci e greu din punctul meu de vedere în Liga 2. Dar, având în vedere că jucăm la o echipă care e sub noi în clasament, ne propunem foarte mult. Din punctul meu de vedere, mergem să luăm puncte și sper să pot să-i capacitez pe băieți să avem o consistență de joc mai bună decât în meciul cu Buzăul, și să putem să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv”, a declarat antrenorul ripensist înaintea meciului din etapa a 13-a a Ligii 2.

Florin Fabian vrea un plus ofensiv de la echipa sa

Antrenorul aflat la al doilea meci oficial pe banca Ripensiei vrea progrese în atac și spune că echipa ar trebui să se descurce pe terenul de la Techirghiol, unul mai puțin prietenos cu fotbalul.

”M-am uitat pe data nașterii ambelor loturi, și la noi și la ei. Și noi avem în componență jucători foarte tineri. Sper ca un plus de experiență pe care consider că-l avem să fie un factor decisiv și să putem să avem momentele noastre bune, de dominare și să putem să punem probleme. E un meci în deplasare și-mi doresc să punem probleme mai ales pe partea ofensivă. Din ce informații am, e ca un teren cam ca la noi, așa că nu cred că va fi un impediment să ne plângem de teren sau să nu avem un joc pe care mi-l doresc. Jucăm pe același teren ambele echipe”, a mai spus Florin Fabian înaintea jocului cu Unirea Constanța.

Cei mai în vârstă jucători din lot pe care îi are Unirea Constanța sunt Iulian Carabela (25 ani) și Alexandru Nicola (24 ani). În rest, cei mai mulți au 18 sau 19 ani, chiar 17.

Nici Ripensia nu are un lot bătrân, chiar tânăr, însă echipa timișoreană are mai mulți jucători care au 26, 25 sau 24 de ani. Cei mai în vârstă sunt Radu Rogac și Gabriel Stoi, ambii cu 26 de ani, frații Macrițchii sau Nemanja Sokovic, toți cu 25 de ani.

Unirea Constanța are jumătate din punctele obținute în 12 etape de Ripensia

În ultima etapă, Unirea Constanța a pierdut cu 0-2 meciul de la Unirea Slobozia, iar Ripensia a remizat pe teren propriu cu FC Buzău, scor 0-0.

Înainte de desfășurarea etapei a 13-a a Ligii 2, Unirea Constanța ocupă locul 17 în clasament, cu 7 puncte, iar Ripensia Timișoara se află pe poziția a 13-a, cu 14 puncte, fiind la egalitate și devansând-o la golaveraj pe Viitorul Pandurii.

Meciul de la Techirghiol dintre Unirea Constanța și Ripensia are loc sâmbătă, 6 noiembrie, de la ora 11:00.

Foto: Leczki Jozsi / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-ultimei-etape-inainte-de-a-treia-pauza-pe-care-echipele-din-liga-2-o-primesc-in-2021-pe-perioada-meciurilor-nationalelor-u-revine-pe-cluj-arena-fc-hermannstadt-steaua-e-19208524

https://liga2.prosport.ro/seria-1/zece-jucatori-din-liga-2-convocati-la-nationala-u19-a-romaniei-pentru-meciurile-din-turcia-contand-pentru-prima-faza-a-calificarilor-la-campionatul-european-din-2022-19208634

https://liga2.prosport.ro/seria-1/protocolul-pentru-desfasurarea-competitiilor-in-timp-de-pandemie-simplificat-in-privinta-documentelor-medicale-situatia-in-care-frf-sau-lpf-trebuie-anuntate-si-avertismentul-transmis-de-razvan-burle-19208609

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-din-nou-cu-spectatori-in-tribune-mult-mai-devreme-decat-stabilise-cnsu-razvan-burleanu-spune-de-la-ce-data-s-ar-putea-redeschide-portile-stadioanelor-19208593

https://liga2.prosport.ro/seria-1/startul-meciului-poate-fi-intarziat-mai-nou-cu-maximum-30-de-minute-in-loc-de-15-frf-a-schimbat-regulamentul-pentru-a-sarit-in-ajutorul-cluburilor-care-intampina-probleme-cu-asigurarea-asistentei-19208589

Anda DELIU 04 Nov. 2021, 15:26 Liga 2
Pe aceeași temă